Ο Λεβέντης καταγγέλει εταιρεία δημοσκοπήσεων [Βίντεο]


Γίνονται αυτά τα πράγματα σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, όπου ο κρατικός έλεγχος λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά και οι εκλογές είναι υπόδειγμα διαφάνειας κι αυθόρμητης βούλησης των πολιτών; Σε λίγο θα μας πουν, ότι οι καναλάρχες έπαιρναν θαλασσοδάνεια για να προβάλουν αποκλειστικά τους απατεώνες πολιτικούς...

Το "CAPITAL" αναφέρει χαρακτηριστικά:



Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία μιλώντας το πρωί στον Ant1 καθώς αποκάλυψε ότι υπάλληλος γνωστής εταιρείας δημοσκοπήσεων του ζήτησε 10.000 ευρώ για να του δώσει 8% στην επόμενη μέτρηση.
Ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 υποστήριξε πως το περιστατικό σημειώθηκε στη ΔΕΘ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων στη Θεσσαλονίκη. 

"Δεν θα γίνω τσόντα του Τσίπρα"
"Εγώ θέλω κυβέρνηση τριετίας, να φέρει επενδύσεις εγώ δεν θα γίνω τσόντα του Τσίπρα ούτε κανενός, εγώ περίμενα 40 χρόνια για να μπω στην Βουλή", είπε αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με την Κυβέρνηση.
"Διατηρώ φιλική σχέση με τον Πρωθυπουργό, όμως δεν πρόκειται να συνεργαστώ με την Κυβέρνηση, εκτός αν μετάσχει και ο Μητσοτάκης και πρόκειται για Οικουμενική, κάτι που όμως δεν γίνεται, γιατί δεν θέλει η Φώφη Γεννηματά", τόνισε ο κ. Λεβέντης.
Για την δήλωση του, σε ομιλία του προς ομογενείς των ΗΠΑ ότι "ο Τσίπρας είπε πολλά ψέματα για να έρθει στην εξουσία, πάρα πολλά ψέματα. Κανονικά, αν υπήρχε ένα πολιτικό δικαστήριο θα έπρεπε να τον είχε εκτελέσει", ο Βασίλης Λεβέντης αφού είπε ότι αυτό ήταν ένα απόσπασμα των δηλώσεων του, συμπλήρωσε ότι ερωτήθηκε "ποιοι ήταν πιο κακοί, οι δεξιοί ή οι ΣΥΡΙΖΑίοι".
Όπως είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, "απάντησα ότι οι δεξιοί μεταφέρουν συνεχώς βάρη στους φτωχούς, ενώ ο Τσίπρας είπε πολλά ψέματα τον Ιανουάριο του 2015, το καλοκαίρι υπέγραψε τα πάντα, κάνοντας την μεγάλη απάτη κι αυτό είπα, ότι ο Τσίπρας άλλαξε, έδειξε ωριμότητα κάνοντας στροφή προς την Ευρώπη, αλλά στο κόμμα του έχει βαρίδια που δεν του επιτρέπουν να κάνει ευρωπαϊκή πολιτική".

Για τα θρησκευτικά και τις άδειες
Για την διαμάχη Κυβέρνησης – Εκκλησίας αναφορικά με το μάθημα των θρησκευτικών, ο κ. Λεβέντης πήρε σαφή θέση υπέρ της Εκκλησίας, λέγοντας ότι "πρέπει να καθιερωθεί η ανεξιθρησκία, αλλά στο ζήτημα των θρησκευτικών πρέπει να παραμείνουν ως έχουν, γιατί όλος ο λαός πιστεύει στην Ορθοδοξία και δεν μπορεί ένας υπουργός "να είναι μοντέρνος" και εμείς όλοι να είμαστε "ντεμοντέ”", όπως τόνισε.
Σε ό,τι αφορά το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Λεβέντης είπε "έχω σκοπό να καλέσω τον κ. Τσίπρα για να συνεχίσουν όλοι οι σταθμοί να εκπέμπουν, πληρώνοντας τον μέσο όρο των προσφορών για τις άδειες, δηλαδή 60 εκ. ευρώ την δεκαετία, δηλαδή 6 εκ. ευρώ τον χρόνο, για να συνεχίσουν να λειτουργούν, καθώς για χρόνια δεν είχαν πληρωθεί χρήματα για τον σκοπό αυτό κι ήταν επιτυχία της Κυβέρνησης ότι υπήρξαν τέτοια έσοδα".
Τέλος, ερωτηθείς για την αποχώρηση του Γιάννη Καλλιάνου από την Ένωση Κεντρώων, ο κ. Λεβέντης είπε "ένας υπάλληλος του κόμματος ήταν, ο οποίος θα πάει στην Νέα Δημοκρατία, την εξέλιξη αυτή να περιμένετε".


Βόμβα Λεβέντη – Εταιρεία δημοσκοπήσεων μου... από Enikos_gr


Να θυμίσουμε ότι και ο Π. Καμμένος είχε καταγγείλει το Σεπτέμβριο του 2015 εταιρείες δημοσκοπήσεων:






Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes