Η συστημική δημοσιογράφος Ε. Τσικρικά


Η απολυμένη δημοσιογράφος... σε στιγμές ευτυχίας στο απέραντο γαλάζιο... Οι αίωνιοι «αντίπαλοι»... Κλέφτες και Ληστές «μαλώνουν» για τη μοιρασιά του δικού μας ιδρώτα.

Πολιτικοί και Δημοσιογράφοι γίνονται εκατομμυριούχοι σε ελάχιστα χρόνια μετά που θα τελειώσουν το Λύκειο και συνεργάζονται ώστε να μας τα τρώνε παρέα. Ο δικός τους ιδρώτας αποδίδει εκατομμύρια... ενώ σ'εμάς δεν αποδίδει τίποτα πλέον... ειδικά σε όποιους είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Επομένως δεν έχουμε τον ίδιο ιδρώτα. Στο σύστημα κάποιοι μόνο δίνουν αίμα και κάποιοι μόνο παίρνουν. Πολιτικοί και Δημοσιογράφοι είναι από αυτούς που μόνο παίρνουν και δεν χρειάζεται να τους λυπόμαστε. Και μόνο που κάποιος έχει βήμα σε συστημικά κανάλια αρκεί για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται. 
Μην νομίζετε ότι τα λαμόγια της Δημοσιογραφίας θα μείνουν από δουλειά, ή ζουν έχοντας μοναδικό εισόδημα τον μισθό τους. Οι πολιτικοί τους φορτώνουν στις δικές μας πλάτες, τους διορίζουν σε διάφορες κομματικές θέσεις, συμβούλους, τους πληρώνουν κρατικές διαφημίσεις για ανύπαρκτα έντυπα ...που εκτυπώνονται σε 5 αντίγραφα απλά και μόνο για τη γραφειοκρατία κλπ. 
Δεν υπάρχει κανένας σ'αυτή τη χωματερή που να αξίζει ακόμα και τις λέξεις που γράφω τώρα... και τον χρόνο που τους αφιερώνουμε. 
Είναι μέρος της παράστασης και οι δήθεν καυγάδες και όλα.






Κι εδώ με τον Τσίπρα. Πάντως ...αντι-καθεστωτική δεν την λες...






Η "γαλανή" δημοσιογράφος Ευαγγελία Τσικρικά από τον Alpha δεν αφέθηκε ασχολίαστη ούτε από τον Παύλο Πολάκη ο οποίος δήλωσε στο Facebook:
"Βρε βρε την κυρία Τσικρικά που την 'απολύει' η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της.
Το 2011*12*13*13 δεν πόναγε, δεν δάκρυζε, δεν ρωτούσε αλλά ως θεραπαίνιδα και λιβανιστήρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες 'οικογενειακές' φωτογραφίες".



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes