Όταν οι εκατομμυριούχοι «αριστεροί αντικαπιταλιστές» του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για αυτορρύθμιση της αγοράς


Οι εκατομμυριούχοι «αριστεροί αντικαπιταλιστές» του ΣΥΡΙΖΑ, με αρχηγό τον Τσίπρα-Constructions... μιλούν κι αυτοί για ...αυτορρύθμιση της αγοράς... ακριβώς όπως και ο Milton Friedman που συμβουλεύει «εκδημοκρατισμένες» χώρες, ώστε να παραχωρήσουν «οικειοθελώς» τους φυσικούς τους πόρους στους ανθρώπους των Rothschild. 

Αυτορρύθμιση της αγοράς ...σημαίνει με απλά λόγια ...το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, ο ισχυρότερος κερδίζει. 
Και όταν κάποιος είναι εκατομμυριούχος επενδυτής της Goldman Sachs και της BlackRock... κι έχει προστάτες κι αφεντικά του... τους τρισεκατομυριούχους τοκογλύφους ...δεν έχει κανένα πρόβλημα να αφήσει εκατομμύρια Έλληνες στο έλεος των αρπακτικών. Δεν έχει κανέναν δισταγμό να επιβάλλει λουκέτα σε εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις, να στείλει στην ανεργία εκατομμύρια ανθρώπους και να υποχρεώσει οικογενειάρχες να πέφτουν στα τέσσερα για 400 ευρώ τον μήνα. 
Ξεπουλάνε κι αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ τη Δημόσια Περιουσία, που θα μπορούσε να αποδώσει πραγματικό πλούτο στην οικονομία και μετατρέπουν τη χώρα σε μία αποικία, όπου οι συγκοινωνίες, οι επικοινωνίες, η ενέργεια, το νερό κλπ... θα ελέγχονται από ξένες παντοδύναμες πολυεθνικές, στις οποίες δεν θα μπορεί να αντισταθεί καμία κυβέρνηση του πλανήτη. 
Αν το χρήμα το ελέγχουν ιδιώτες τοκογλύφοι, το νερό και την ενέργεια ιδιώτες κερδοσκόποι... δεν μιλάμε απλά για παράδοση εθνικής κυριαρχίας, αλλά για ατόφια προδοσία. 
Ψιλά γράμματα όλα αυτά για τους περισσότερους όμως, όσο πέφτει κάποιο κρατικό φιλοδώρημα...









Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes