Σύσσωμοι οι Έλληνες: Μποϋκοτάζ στο Ρέμο!


Όλοι μποϋκοτάζ στο Ρέμο... Ούτε κόκα κόλα στο μαγαζί του... Ούτε CD από τους μαύρους... γυρίστε του την πλάτη, όπως του αρμόζει. 

Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ που του έκανε την τιμή να γεννηθεί στο χωριό του, κάτι που τον κάνει να ξεχειλίζει από υπερηφάνεια, όπως δήλωσε πρόσφατα στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet, είναι ο σφαγέας πάνω από 2.000.000 ανθρώπων, υπεύθυνος για τις Γενοκτονίες των Αρμενίων, Ελλήνων και Ασσυρίων.
Αν βάλαμε στη μαύρη λίστα το Σφακιανάκη που τάσσεται υπέρ εκείνων που δικάζονται ακόμα για την δήθεν "εμπλοκή" τους στην δολοφονία ΕΝΟΣ ανθρώπου, και μάλιστα ανθέλληνα ρατσιστή, που μισούσε την χώρα του, το λαό και τη σημαία της, τότε τι πρέπει να κάνουμε με το Ρέμο;
Καλύτερα να τραγουδάς παρά να μιλάς "τροβαδούρε" κι άμα με δεις στο μαγαζί σου φτύσε με.
Πηγή: Δημήτρης Καρατζάς



Και όπως το είχαμε φανταστεί, ο γνωστός "πατριώτης" "καλλιτέχνης" τα ρίχνει τώρα στη μετάφραση...
Άλλα είπε δήθεν αυτός... και άλλα έγραψαν οι Τούρκοι! Και γιατί δεν τους μηνύει για ψευδή διασπορά ειδήσεων, παραχάραξη των λεγόμενών του και συκοφαντική δυσφήμηση; Πώς είναι δυνατόν να μίλησε γενικά για τη Θεσσαλονίκη και οι Τούρκοι να αναφέρθηκαν στον Λαγκαδά και την πραγματική γενέτειρα του Κεμάλ; Ποιόν συμφέρει περισσότερο να μαθευτεί ότι το σπίτι του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη είναι Μαϊμού; Τους Τούρκους ή τον Ρέμο που ήθελε να καυχηθεί ότι είναι υπερήφανος που είναι από το ίδιο χωριό με τον Κεμάλ; Βέβαια η παπαπαριά που πέταξε δεν στέκει όπως και να την δει κανείς... και έτσι ο Ρέμος που είναι από τον Λαγκαδά... είναι υπερήφανος για τον Κεμάλ που είναι από ένα χωριό έξω από τον Λαγκαδά... Τελικά ο Ρέμος δεν γνωρίζει ούτε που γεννήθηκε ο ίδιος!
Παρακάτω η δήλωσή του που είναι για γέλια. Και η άμεση επέμβαση των γελοίων των ΜΜΕ για να διασώσουν ό,τι είναι δυνατόν να διασωθεί. Σας την παραθέτω για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα:
«Πριν από λίγο καιρό βρέθηκα στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο Bodrum καλεσμένος μιας μεγάλης εταιρία για να δώσω δύο συναυλίες εκεί. Τα ΜΜΕ έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και έδωσα κάποιες συνεντεύξεις. Διαβάζω σήμερα την ερμηνεία και την παρουσίαση μιας εκ των συνεντεύξεων μου. Μένω έκπληκτος με αυτά που διαβάζω και πιστεύω ότι ή έχει γίνει λάθος μετάφραση από τα Τούρκικα στα Ελληνικά, ή τα τούρκικα μέσα παρουσίασαν με λανθασμένο τρόπο τα λεγόμενά μου. Περήφανος είμαι μόνο για την καταγωγή μου που είμαι Έλληνας. Από εκεί και πέρα, έξω από τα πολιτικά παιχνίδια και τις ιστορικές αντιπαλότητες των δύο λαών, οι απλοί άνθρωποι και οι Έλληνες και οι Τούρκοι πραγματικά δεν έχουν να χωρίσουν πια τίποτα. Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και αγάπη των απλών ανθρώπων και από τις δύο πλευρές και είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Όσον αφορά στο θέμα των δηλώσεών μου για τον Κεμάλ, η αλήθεια είναι ότι είπα, πως είμαι περήφανος που κατάγομαι από την Θεσσαλονίκη και στην ίδια συζήτηση αναφέρθηκε η καταγωγή του Κεμάλ από την Θεσσαλονίκη και προφανώς τοποθετήθηκαν όλα μαζί. Κλείνοντας δεν έχω διάθεση να απολογηθώ σε κανέναν, από εκεί και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να βγάλει τα συμπεράσματά του. Σας ευχαριστώ όλους. Καλημέρα.»



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

Ανώνυμος είπε...

Τι ρουκέτα πέταξε είναι αυτή που πέταξε! Γκρέμισε το μαγαζί που τραγουδάει!

Unknown είπε...

Κεμαλ ρεμοτουρκ

Ανώνυμος είπε...

αδελφεs ψυχεs....

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ήδη το κάνω. Κ θα το κανω μεχρι να πεθάνω. Κ ας σταματήσουν ολοι οι υπόλοιποι το μποϊκοτάζ. Στάση ζωής που στην τελική δεν μου "κοστίζει" τιποτα. Σιγα τον πολιτισμό κ την κουλτουρα που θα χάσω. Βεβαια κατι σαχλόκουδούνα, αγράμματα γκει κ βιζιτουδες θα συνεχίσουν τον "λουλουδοπόλεμο" στα πόδια του τουρκολαγνη.

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes