Το success story των «αριστερών» εισαγώμενων εκατομμυριούχων


H Αντωνοπούλου 37 χρόνια έλειπε από την Ελλάδα ...και με το που ήρθε, όχι μόνο εκλέχθηκε αλλά έγινε και αναπληρώτρια Υπουργός. Μιλάμε για γνήσιο success story.  Το Levi Institute ...είναι περήφανο για τους «αριστερούς» εκατομμυριούχους που σπουδάζουν «σοσιαλισμό» στα σχολεία των τοκογλύφων της Νέας Υόρκης.

Κι ο Σακελλαρίδης... κι αυτός απόφοιτος του New School της Νέας Υόρκης... Γνωστό σχολείο που βγάζει γνήσιους «επαναστάτες» που πληρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ δίδακτρα, όχι για να κάνουν καριέρα και να παίρνουν μεγάλους μισθούς υπηρετώντας το Σύστημα... αλλά για να βγουν στην κοινωνία, να διαδηλώσουν, να δουλέψουν αφιλοκερδώς και να υπερασπιστούν τους φτωχούς...
Στην Ελλάδα την επανάσταση ελέγχουν τα Βόρεια Προάστια και οι πεφωτισμένοι των Αμερικανικών Κολεγίων και στην Πολιτική οι απόφοιτοι των Αμερικανικών και Βρετανικών Σχολών των τοκογλύφων.  Πρόεδρος του New School... ένας απόφοιτος του London School of Economics και μέλος του Σιωνιστικού Οργάνου που λέγεται CFR (Council of Foreign Relations) και που δίνει εντολές για άσκηση πολιτικής στην Αμερικανική Κυβέρνηση, πάντα σύμφωνα με τα συμφέροντα των τοκογλύφων.









Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes