Ε.Ε.: Έκτακτη βοήθεια 25 εκατ. € από τα λεφτά μας, στο Χαλέπι


Η Ε.Ε... στέλνει τα λεφτά μας στο Χαλέπι δήθεν για ιατρική κάλυψη κι επισκευές υποδομών. Ποιος τα παραλαμβάνει εκεί; Οι αποκεφαλιστές που φοράνε τα Λευκά Κράνη και παριστάνουν τους διασώστες;

Ποιος θα ελέγξει ότι δεν θα γίνουν Χημικά Όπλα που θα τα ρίξουν στις περιοχές που ελέγχει ο Άσαντ;
Θα διαμαρτυρηθεί κανείς γι' αυτή τη χρηματοδότηση; 
Μάλλον είναι περίπλοκο...
Τα λεφτά τα στέλνει η Ε.Ε ...άρα το μερίδιο που αντιστοιχεί στην Ελλάδα είναι μικρό. 
Και πως να πεις όχι στη χρηματοδότηση που στα χαρτιά προορίζεται για τον επισιτισμό των πληγέντων... από τον πόλεμο που η ίδια η Ε.Ε. μαζί με τις ΗΠΑ χρηματοδότησαν για το καλό του Ισραήλ και του Σιωνισμού.
Χωρίς να μας ρωτήσει κανείς ...χωρίς να ξέρουμε ποιος αποφασίζει... βρισκόμαστε αυτομάτως ως χώρα να στηρίζουμε τον πόλεμο κατά της Γιουγκοσλαβίας, κατά του Ιράκ, να στηρίζουμε το πραξικόπημα της Ουκρανίας, τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και την ισοπέδωση της Συρίας.
Η διεύρυνση της Νέας Τάξης... χρηματοδοτείται από εμάς... εν αγνοία μας φυσικά... την ίδια στιγμή που οι περισσότεροι εκ των αφελών χορηγών αγνοούν ότι όλο αυτό το αίμα χύνεται βάσει σχεδίου.

Δημοσιεύει το "EURO2DAY":


Έκτακτη βοήθεια 25 εκατομμυρίων ευρώ από την ΕΕ στο Χαλέπι της Συρίας, για ιατρική κάλυψη, ύδρευση, αποχέτευση και επισιτιστική βοήθεια, ανακοίνωσαν στις 2 Οκτωβρίου με κοινή δήλωσή τους η Ύπατη εκπρόσωπος της ΕΕ για εξωτερικές υποθέσεις, Φεντερίκα Μογκερίνι και ο επίτροπος, αρμόδιος για θέματα ανθρωπιστικής βοήθειας και πολιτικής προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.
Στην κοινή δήλωσή τους, η Φ. Μογκερίνι και ο Χ. Στυλιανίδης καλούν όλες τις πλευρές να υποστηρίξουν και να διευκολύνουν την ανθρωπιστική πρωτοβουλία της ΕΕ που στόχο έχει να επιτραπεί στις ανθρωπιστικές οργανώσεις να κάνουν τη δουλειά τους για τη διάσωση και προστασία των πολιτών.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία της ΕΕ που ελήφθη σε συνεργασία με τον ΟΗΕ και αποτελείται από δύο βασικά στοιχεία:
Πρώτον, αποσκοπεί στη διευκόλυνση της επείγουσας παροχής πρώτων βοηθειών στους αμάχους στο ανατολικό Χαλέπι, καλύπτοντας ιατρικές ανάγκες, σίτιση και νερό και δεύτερον, στη διακομιδή των τραυματιών και των ασθενών, κυρίως γυναικών, παιδιών και ηλικιωμένων, από το Ανατολικό Χαλέπι σε μέρη όπου θα τους παρασχεθεί επείγουσα ιατρική περίθαλψη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes