ΑΠΘ: 3 "πρόσφυγες" βίασαν 23χρονη φοιτήτρια μπροστά στο αγόρι της


"Σήμερα στις 6:30 το πρωί τρεις "πρόσφυγες" (2 Αλγερινοί και 1 Σύριος) βίασαν 23χρονη φοιτήτρια" ΣΤΟΠ. Δε γουστάρω να αναπαράγω τέτοια γεγονότα.

Του Δημήτρη Καρατζά

Ας πληροφορηθούν όλοι όσοι συγκινούνται με τους "πρόσφυγες" ότι οι αγαπημένοι τους είναι σαν τα αρκουδάκια panda. Γλυκά, όμορφα, παιχνιδιάρικα, μέχρι που θα πλησιάσεις όσο χρειάζεται για να σε γραπώσουν. Και να σου ξεσκίσουν τα έντερα με τα νύχια και τα δόντια τους. Κατά βάθος ποτέ δεν έπαψαν να είναι αρκούδες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 
Αν υπάρχουν Panda στην περιοχή σας μην αγοράζετε στα παιδιά σας λούτρινα αρκουδάκια. Και εμποδίστε την ηλίθια προπαγάνδα υπέρ της παγκόσμιας αδελφοποίησης γιατί ποτέ δεν πρόκειται να συμβεί, το μόνο που θα συμβεί θα είναι να κλάψετε μανάδες, παιδιά και όποιον άλλον βρουν εύκαιρο εξαιτίας της διδασκαλίας περί "αλληλεγγύης". 


Δεν υπάρχει μεγαλύτερη διευκόλυνση στο έγκλημα από την ανωνυμία και εδώ μιλάμε για πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα που είναι "ο κανένας" από το "πουθενά". Που θα κάνει ο,τι γουστάρει με απειροελάχιστες πιθανότητες να συλληφθεί και θα το ξανακάνει όσες φορές θέλει γιατί μπορεί, όπως ακριβώς ο Αχμέντ Βακάς που σακάτεψε τη 15χρονη Μυρτώ (δεν θέλω να περιγράψω, υποθέτω όλοι ξέρετε τι ακριβώς έγινε), μάζεψε σαν κύριος τα πραγματάκια του και πήγε να μπει στο πλοίο για να βρεθεί κάπου αλλού με άλλο όνομα. Έτσι και οι περισσότεροι όμοιοί του:

  • Δεν έχουν την παραμικρή ιδέα περί "ανθρωπισμού", οι γυναίκες γι' αυτούς είναι απλά πόρνες και ζώα, η κόρη σας που την προσέχετε μην πιεί καμμιά μπίρα στα 15 της είναι ήδη μια 'γεροντοκόρη' 'άπιστη', εσείς και οι όμοιοί σας είστε οι "σταυροφόροι" που θέλησαν να τους καταστρέψουν και σας πρέπει να πάρετε αυτό που σας αξίζει, μια βόμβα και στον αγύριστο. 
  • Έχουν πλήρη γνώση των "δικαιωμάτων" τους όπως το ότι αν τους νοικιάσεις διαμέρισμα "χωρίς συμβόλαιο μην πληρώνουμε κερατιάτικα στην εφορία" δεν μπορείς να τους βγάλεις έξω με τίποτα και δεν θα πάρεις πεντάρα τσακιστή κλπ κλπ., 
  • Βρίσκονται εδώ "για λίγο" με σκοπό να πάνε κάπου όπου θα κερδίζουν περισσότερα και γι' αυτό τους φταίμε εμείς που κάθε μέρα που περνάνε στην Ελλάδα, "χάνουν λεφτά". 

Πως; Δεν είναι σωστό να κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους; 

Δεν είναι όλοι έτσι; ΛΑΘΟΣ! 
ΟΛΟΙ όσοι έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό μια ιδεολογία που εγγράφως και αποδεδειγμένα πρεσβεύει το κακό άλλων ανθρώπων μπορούν μια χαρά να μπουν στην κατηγορία "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ"
Εάν ήμουν ναζιστής και οπαδός του Χίτλερ και φρόντιζα να το διατυμπανίζω όπου βρεθώ πέντε φορές τη μέρα θα ήμουν αποδεκτός στην κοινωνία; Όχι, κι ας μην έχω κάψει ούτε έναν τόσο δα εβραιάκο σε φούρνο. Θα περιμένατε να κάψω μερικούς για να με αποπέμψετε; Προφανώς. Μα τότε γιατί η οποιαδήποτε έκφραση υπέρ της ιδεολογίας αυτής τιμωρείται με νόμο ('αντιρατσιστικός') και δεν ισχύει το ίδιο για το ισλάμ και τους μωαμεθανούς; Δεν μπορώ λοιπόν να είμαι ναζιστής (παραδείγματα όλα αυτά βεβαίως... μην πάει το μυαλό σας πουθενά!) αλλά μπορώ να γίνω μωαμεθανός, να "νυμφευτώ" τέσσερις ανήλικες σε ηλικία θηλασμού και να τις τσακίζω κάθε μέρα στο ξύλο, αφού τις πάω για κλειτοριδεκτομή, αφήνοντας μια μαύρη τρύπα σε ένα άδειο κουφάρι, ώστε να με βλέπουν με δέος, όποτε μου έρχονται ορέξεις; 

ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΗΝΗ ΤΕΛΙΚΑ; 
"Όχι, δεν είναι όλοι έτσι"; 
Ούτε κι όλοι οι Γερμανοί ήταν ναζιστές που αιματοκύλησαν τον κόσμο, αλλά ΈΓΙΝΑΝ και τον αιματοκύλησαν. Και το αυτό επιθυμούν οι "αλληλέγγυοι" και οι "πρόσφυγες" και όσοι κρύβονται από πίσω τους, αφού δεν έχουμε όρεξη να πάρουμε τα όπλα να σκοτωθούμε για τον Αδόλφο ή για το Χρυσόμαλλο Δέρας, φέρνουν τον πόλεμο στα σπίτια μας, για να μας εξολοθρεύσουν με 'delivery'.

Παρακάτω η είδηση από το "NEWSBOMB":


Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τη σοκαριστική υπόθεση με τους τρεις πρόσφυγες που λήστεψαν ζευγάρι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μετά ασέλγησαν σε βάρος της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αποτύπωμα πρόδωσε έναν από τους δράστες.
Πρόκειται για έναν 27χρονο αλλοδαπό, που είχε δηλώσει στις Αρχές όταν πρωτοήλθε στην Ελλάδα πως ήταν Σύρος και στη συνέχεια Αλγερινός.
Συνεργοί του είναι ένας 17χρονος Σύρος και ένας ακόμη 20χρονος Αλγερινός.
Ύστερα από έφοδο των αντρών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης συνελήφθησαν οι παραπάνω και άλλοι τέσσερις μετανάστες, Σύροι, Αλγερινοί και ένας από Δυτική Σαχάρα, καθώς στο διαμέρισμα βρέθηκαν δύο κιλά κάνναβης.
Όλοι τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες για τον νόμο περί ναρκωτικών, ενώ οι τρεις κατηγορούνται επιπλέον για τη ληστεία σε βάρος των δύο φοιτητών και την ασέλγεια σε βάρος της 23χρονης.

Το χρονικό
Η 23χρονη και ο νεαρός φοιτητής ήρθαν αντιμέτωποι με τον τρόμο, όταν τους επιτέθηκαν στο πάρκο του ΑΠΘ, οι τρεις αλλοδαποί.
Τους χτύπησαν, τους λήστεψαν και ασέλγησαν σε βάρος της 23χρονης φοιτήτριας, την οποία εξανάγκασαν να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις, μπροστά στο αγόρι της.
Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής (02/10/2016), μετά από ένα πάρτι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.
Εκείνη τη στιγμή τα δύο άτυχα παιδιά αποχωρούσαν από φοιτητικό πάρτι και έκατσαν για λίγο σε ένα παγκάκι στο πάρκο του ΑΠΘ.
Τότε, τους πλησίασαν οι τρεις δράστες και κατευθείαν τους επιτέθηκαν και άρχισαν να τους χτυπούν για να τους πάρουν τα κινητά τους τηλέφωνα και όσα χρήματα είχαν πάνω τους.
Ο εφιάλτης τους όμως δεν τελείωσε εκεί...
Αφού ακινητοποίησαν το νεαρό, εξανάγκασαν δια της βίας και με απειλές την 23χρονη να υποκύψει στις σεξουαλικές τους ορέξεις και ασέλγησαν σε βάρος της.

Διαβάστε το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας για την υπόθεση:
Συνελήφθησαν χθες (02/10/2016), στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, επτά (7) άτομα που ενέχονται σε υπόθεση ληστείας και βιασμού, καθώς και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Πρόκειται για επτά (7) αλλοδαπούς ηλικίας 16 έως 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, του βιασμού κατά συναυτουργία, της απλής σωματικής βλάβης, παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, του νόμου περί όπλων και του νόμου περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, για περίπτωση ληστείας σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 20 και 23 ετών (άνδρας – γυναίκα αντίστοιχα), και εξαναγκασμού της 23χρονης σε ασελγείς πράξεις, που έλαβε χώρα πρωινές ώρες χθες (02/10/2016), οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών.
Έπειτα από άμεσες ενέργειες, ταυτοποιήθηκαν αρχικά, τα στοιχεία ενός εκ των εμπλεκομένων στην παραπάνω υπόθεση και στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία στο κέντρο της πόλης, στην οποία παρευρίσκονταν συνολικά (7) αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων οι δράστες, της πραγματοποιηθείσας καταγγελίας.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (1) κιλού και (962,9) γραμμαρίων, μέρος της οποίας, διαμοιρασμένο σε (14) μικροδέματα, πρόσφορα για εμπορία,
  • (2) ζυγαριές ακριβείας,
  • το χρηματικό ποσό των (5.670) ευρώ,
  • (11) συσκευές κινητής τηλεφωνίας και (8) κάρτες sim,
  • χρυσαφικά – κοσμήματα, η προέλευση των οποίων εξετάζεται,
  • αποδεικτικό μεταφοράς χρημάτων ύψους (3.550) ευρώ και
  • πορτοφόλι, που περιείχε προσωπικό έγγραφο ημεδαπού.

Στο πλαίσιο της παραπάνω επιχείρησης, ένας εκ των συλληφθέντων αντιστάθηκε σθεναρά, προκειμένου να ματαιώσει τη σύλληψη, χωρίς να καταφέρει να διαφύγει.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

Ανώνυμος είπε...

Και τα συγκαλύπτουν για να μη ανησυχεί ούτε να ξεσηκωθεί ο κόσμος;

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes