Σάλος για την παντόφλα της ADIDAS


Σύμφωνα με πατριώτη χρήστη του Facebook η ADIDAS μας μισεί και μας βάζει να πατάμε τη σημαία μας. Η παντόφλα της ADIDAS όμως φέρει κι άλλες σημαίες... Πρόχειρα εντόπισα την Αγγλική, τη Σουηδική και διακρίνονται και κάποιες που μπορεί να είναι του Αζερμπαϊτζάν, της Βοσνίας κλπ.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η ADIDAS φροντίζει ώστε οι παραλίες να γεμίσουν με αποτυπώματα της Ελληνικής Σημαίας, κάτι που είναι χρήσιμη διαφήμιση για κάποιον που θα αναρωτηθεί σε ποια χώρα ανήκει αυτή η σημαία. 
«Πατάω στη σημαία» σημαίνει ότι υπάρχει κάπου ήδη η σημαία τυπωμένη πχ και πατάω επάνω της δείχνοντας πόσο την απαξιώνω. 
Αλλά το να φοράει κανείς μία παντόφλα-σφραγίδα που αφήνει πίσω της Ελληνικές Σημαίες ...δεν είναι και τόσο ανθελληνικό. 
Σκεφτείτε ότι πουλάνε σαγιονάρες με τυπωμένη τη σημαία του Ισραήλ ...προορισμένη να ποδοπατιέται, να βρομίζει ακόμα και να αλλάζει χρώμα. 
Πολύ χειρότερα δηλαδή... από τα αποτυπώματα της Ελληνικής Σημαίας στην άμμο που αφήνουν οι παντόφλες της ADIDAS.
Σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, περιούσιων συμφερόντων, πωλούνται στηθόδεσμοι με τη σημαία του Ισραήλ και δεν έγινε σκάνδαλο.
Ένας ακόμα άσκοπος αλλά πιασιάρικος «πατριωτικός» συναγερμός που μετατράπηκε άμεσα σε λεφτουδάκια από γνωστούς απατεώνες blogger.
Πέρασαν 7500 σελίδες Μνημονίων, νομοθέτησαν τη βίαιη αρπαγή 1,5 δισεκατομμυρίου ευρώ με νέους φόρους... κι η παντόφλα της ADIDAS προκάλεσε περισσότερο θόρυβο εξαιτίας των ξεγάνωτων τενεκέδων που ασχολήθηκαν με το θέμα.









Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes