Αλήθεια γιατί δεν πάνε στην Αλβανία οι πρόσφυγες;


1. Η οικονομία τους δεν έχει τα δικά μας χάλια 
2. Πάνω από το 50% του πληθυσμού έχει φύγει μετανάστης, οπότε υπάρχουν σπίτια και υποδομές φιλοξενίας 

3. Λόγω του 2 υπάρχει μεγάλη υπογεννητικότητα άρα οι πρόσφυγες θα βοηθούσαν στην αναπλήρωση πληθυσμού και την ανάπτυξη, καθώς και την εξάπλωση και διάδοση της αλβανικής γλώσσας και κουλτούρας. 
Γιατί όχι λοιπόν;
Η Απάντησή είναι γνωστή: Γιατί οι Αλβανοί μαλάκες δεν είναι... έφαγαν στη μάπα αρκετό σοσιαλισμό.
Αλλά θα ήθελα να το τρίψω στα μούτρα όσων εξακολουθούν να υποστηρίζουν την παραμονή στην Ελλάδα του ισλαμικού συρφετού. Έτσι για να ακούσω πως τελικά "είναι ρατσιστές" κλπ...
Δημήτρης Καρατζάς 


Η ξενόδουλη στάση της επίσημης "ελληνικής" πλευράς είναι η γνωστή λαθρο- και προσφυγολάγνη με "κερασάκι στη τούρτα" τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Παυλόπουλου:
"...ζητούμε από την Αλβανία, ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση του Προσφυγικού ζητήματος και με βάση τον τρόπο που η Ελλάδα συμπεριφέρθηκε την δύσκολη περίοδο του μεταναστευτικού, η Αλβανία να κρατήσει μια στάση η οποία αντιστοιχεί στις αρχές και τις αξίες της Ευρώπης για τον Άνθρωπο. Και να μην έχει αυτά τα φοβικά σύνδρομα, τα οποία έχουν δείξει ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες ή ορισμένες χώρες γειτονικές, εδώ στα δυτικά Βαλκάνια...".
Όμως τα αυτιά των γειτόνων μας δεν ιδρώνουν από την ξενόδουλη "ελληνική" προσφυγολάγνη πολιτική...


Αντίθετος με την "συνετή", προς τους περιούσιους τοκογλύφους, "ελληνική" πολιτική στο ζήτημα... ο Έντι Ράμα τονίζει:
"Εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή από την επιλογή που κάνουν οι χώρες του Διαδρόμου. Εμείς δεν θ' ανοίξουμε τα σύνορα, δεν έχουμε λόγο να το κάνουμε αυτό διότι δεν έχουμε ούτε τις συνθήκες, ούτε την δύναμη και ούτε την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να σώσουμε τον κόσμο, την ίδια στιγμή που οι άλλοι κλείνουν τα σύνορα, η Σερβία τα κλείνει, η Μακεδονία (sic!) τα κλείνει, θα έρθουν σ' εμάς;..."



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes