Κι ο Καμμένος κρύβει την αλήθεια για την ΞΕΝΗ Τράπεζα της Ελλάδος...

Νέα στοιχεία σχετικά με το θέμα της ΤτΕ φέρνει στο φως ο Μανώλης Χατζησάββας... Όταν ο Καμμένος βρισκόταν στην αντιπολίτευση βροντοφώναζε στη βουλή ότι "η Τράπεζα της Ελλάδος είναι η κεντρική τράπεζα που πρέπει να έχει τον ρόλο του ελεγκτή. Αυτό εδώ το έχουμε καταργήσει. Δηλαδή ο ελεγκτής είναι και ελεγχόμενος"...

Μάλιστα σημείωνε ότι "έγινε απάτη με τα ασφαλιστικά ταμεία, τα μετοχικά ταμεία και τα πανεπιστήμια μέσω της Τράπεζας της Ελλάδος. Μετά το PSI μετέτρεψαν τα αποθεματικά σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου και τα κούρεψαν για να φανεί μεγαλύτερη η συμμετοχή. Αυτή είναι απάτη. Οι τύποι αυτοί έπρεπε να έχουν συλληφθεί. Δεν έχει δικαίωμα να βάλει χέρι στις συντάξεις των ασφαλισμένων στα επικουρικά. Εμείς λέμε ότι αυτό σταματάει τώρα. Η Τράπεζα της Ελλάδος περνάει στον έλεγχο του δημοσίου. Πρέπει να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας και αυτό μέσω της κρατικοποίησης της Τράπεζας της Ελλάδος. Η κυβέρνηση που αναλαμβάνει αποφασίζει ότι κρατικοποιεί την Τράπεζα της Ελλάδος".
Τώρα που ο κ. Καμμένος βρίσκεται στην εξουσία ως κυβερνητικός εταίρος τι κάνει; Τίποτα! Κι ας έχει όλα τα στοιχεία στα χέρια του... Ιδού μερικά μερικά από αυτά... Έπεται και συνέχεια:



Την ανάρτηση του κ. Χατζησάββα μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes