Σενάριο ανατροπής του Πούτιν από το ΝΑΤΟ...


Και στη Νορβηγία, που συνορεύει με τη Ρωσία, το ΝΑΤΟ στήνει σκηνικό έντασης. Υπάρχει πάντα απόλυτη ομοφωνία στις αποφάσεις του ΝΑΤΟ από τα λαμόγια της πολιτικής που συμμετέχουν στα Συμβούλια αυτού του Οργανισμού. Άλλωστε άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις κι όχι οι μικροί κλόουν που εμείς εκλέγουμε. 

Αφού περικυκυκλωθεί με στρατό η Ρωσία, μένει να δοθεί εντολή να βομβαρδιστούν οι Φιλορώσοι της Ουκρανίας, ΧΩΡΙΣ να παίξει στις ειδήσεις, η Ρωσία θα αναγκαστεί να επέμβει, κάτι που θα παίζει συνεχώς παντού... και όλα τα πουλημένα σιωνιστικά ΜΜΕ θα μιλούν για «απρόκλητη» επίθεση του Πούτιν.
Αν ελέγχεις την πληροφορία... ελέγχεις τα πάντα αλλά ο κοσμάκης είναι τόσο εθισμένος και συνηθισμένος στην παραπληροφόρηση, που η αλήθεια του ακούγεται ως παράνοια και φαντασία. 
Ενδεχομένως μετά από ένα τέτοιο προβοκατόρικο επεισόδιο... θα υπάρξει κάποια κατάληψη Ρωσικών εδαφών από γειτονικές χώρες και τότε ο ηττημένος Πούτιν θα οδηγηθεί σε παραίτηση, αφού θα θεωρηθεί υπαίτιος της εξευτελιστικής αυτής ήττας για τους Ρώσους.





Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes