Οι «δικοί μας» τους προσκυνούν και αυτοί αγοράζουν από αλλού


Επιβεβαιώνοντας το απόφθεγμα «αλλού τρως, αλλού πίνεις, και αλλού πας και το δίνεις…» και ότι τα κορόιδα οι ΕΛΛΗΝΕΣ πληρώνουν τα σπασμένα για τα ταξίδια τους, και για να παίρνουν ολόχρυσα δώρα οι προσκυνημένοι. Μέχρι και χρυσά ΤΖΑΜΙΑ καταδέχθηκε να λάβει ο Έλληνας υπουργός ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ. Για την κυρία “ΠΑΚ” ισχύει το no comments.

Του Μανώλη Χατζησάββα*

Η Τουρκία πήρε τις παραγγελίες από τους Καταριανούς για την κατασκευή 17 σκαφών για την ακτοφυλακή της χώρας, την 2η ημέρα της DIMDEX 2014 στην Doha. Στην ίδια Doha International Maritime Defence Exhibition & Conference-DIMDEX που κόβουν βόλτες οι «δικοί μας» και μόνο έξοδα δημιουργούν, τα οποία πληρώνουν τα κορόιδα οι Έλληνες. Ή μήπως δεν τα γράφω σωστά Ναύαρχε Αποστολάκη;


Συγκεκριμένα το «αραβικό» ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ πήρε η Τουρκική Ναυπηγική μονάδα ARES που έχει έδρα την Αττάλεια στην γνωστή περιοχή της ΛΥΚΙΑΣ (εκεί που χόρευε τσιφτετέλια ο ΚΟΤΖΙΑΣ) και έχει μεγάλο και μακρύ μέλλον η συνεργασία αυτή, σύμφωνα πάντα με εμπιστευτικές πληροφορίες.
Έτσι την περασμένη εβδομάδα, συγκεκριμένα στις 20 Οκτωβρίου 2016, η ΤΟΥΡΚΙΑ παρέδωσε τα 3 πρώτα σκάφη 2 Χ Ares 75, 1 Χ Ares 110 Hercules από συνολικά 17 σκάφη της παραγγελίας του ΚΑΤΑΡ.


Τα σκάφη «φορούν» κινητήρες Rolls-Royce MTU 12V 2000M84 και η κίνηση μεταδίδεται από waterjets Kamewa 50A3.

ΣΗΜ. για ψαγμένους: Το συγκεκριμένο ναυπηγείο κατασκευάζει και δύο μεγαλύτερα σκάφη για την Τουρκική Ακτοφυλακή με μήκος 47m τα hull Ares 150 Hercules τα οποία θα διαθέτουν έκαστο τρεις κινητήρες MTU τύπου/Series 4000 και waterjets 71S4, που θα διαθέτουν και ενισχυτές τύπου B4 boosters. Τα νεόδμητα σκάφη θα είναι έτοιμα για sea trials to 2017.

Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF το οποίο το βρήκαμε εδώ:

* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes