Ιδού το Χίλαρι GA(Y)TE!


Επειδή κοντεύουν οι κάλπες στις ΗΠΑ και όλα τα ελεγχόμενα από τους Σιωνιστές ΜΜΕ έχουν "πέσει" πάνω στον Τραμπ για να τον "κατασπαράξουν"... εμείς σας παρουσιάζουμε, για αλλαγή στη ρουτίνα της καθημερινότητας, ορισμένα από τα αίσχη της κας υποψήφιας για την προεδρική καρέκλα των ΗΠΑ, Κλίντον... Άντρες, γυναίκες, 13χρονα... Τα πάντα περνούν από το κρεβάτι των ανώμαλων που επιβάλλουν στην κορυφή οι τοκογλύφοι.


Ακολουθεί δημοσίευμα από την "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ":


Κρυφή ερωτική ζωή με άνδρες και γυναίκες είχε η υποψήφια πρόεδρος, σύμφωνα με στενό συνεργάτη της

Σε νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον βίο και την πολιτεία της Χίλαρι Κλίντον προχώρησε στις 19.10.2016 η εφημερίδα «National Enquirer», που δημοσίευσε εκτενές ρεπορτάζ, εννέα σελίδων, και συνέντευξη με στενό συνεργάτη του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, ο οποίος υποστηρίζει ότι λειτουργούσε ως ο άνθρωπος που κανόνιζε τις «πολύ προσωπικές υποθέσεις» της υποψήφιας των Δημοκρατικών!
Σύμφωνα με την «Daily Mail», που αναφέρεται στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα, ο συνεργάτης «ειδικών καθηκόντων» αναλάμβανε όλες τις «βρόμικες» υποθέσεις των Κλίντον, που αφορούσαν, κυρίως, κρυφές δραστηριότητες σεξουαλικού ενδιαφέροντος. Όπως για παράδειγμα, την πληρωμή εκδιδόμενων γυναικών που είχαν κρατήσει «συντροφιά» στον Μπιλ Κλίντον ή τη συγκάλυψη της κρυφής σχέσης του Αμερικανού προέδρου με «κορυφαία ηθοποιό του Χόλιγουντ». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο «σύμβουλος» κλήθηκε ούτε μία ούτε δύο, αλλά τουλάχιστον 12 φορές (!) να «διορθώσει» ή να καλύψει καταστάσεις που αφορούσαν σεξουαλικά παραστρατήματα.
Ωστόσο, η πιο σημαντική δουλειά του -το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό- φαίνεται πως αφορούσε την ταραχώδη σεξουαλική ζωή της ίδιας της πρώην πρώτης κυρίας. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του βοηθού της υποψήφιας των Δημοκρατικών, η Χίλαρι Κλίντον είχε κρυφή ερωτική ζωή με άνδρες αλλά και με γυναίκες! Στο δημοσίευμα ο συνεργάτης της αναφέρει ένα περιστατικό, κατά το οποίο ο ίδιος κανόνισε ένα ραντεβού της Χίλαρι με μια γυναίκα σε ένα ακριβό ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς.
Η Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, διατηρούσε ερωτική σχέση και με τον Βινς Φόστερ, έναν παντρεμένο εργαζόμενο στον Λευκό Οίκο, ο οποίος το 1993 αυτοκτόνησε. Ο συνεργάτης κλήθηκε να συγκαλύψει την παράνομη σχέση, την ώρα που οι θεωρίες συνωμοσίας που αφορούσαν την αυτοκτονία του Φόστερ έδιναν κι έπαιρναν. Κλήθηκε, μάλιστα, να ερευνήσει την υπόθεση και ο ανεξάρτητος ερευνητής Κένεθ Σταρ, ο οποίος αργότερα ερεύνησε την παράνομη σχέση του Μπιλ Κλίντον με τη Μόνικα Λεβίνσκι.

Στηρίζει τον  Ντόναλντ Τραμπ ο αδελφός του Ομπάμα
Τα πάνω κάτω έχουν έρθει σε αυτήν την προεκλογική μάχη για την προεδρία των ΗΠΑ. Την ώρα που ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στηρίζει ανοιχτά τη Χίλαρι Κλίντον, ένας από τους ετεροθαλείς αδελφούς του όχι μόνο δηλώνει δημόσια ότι στηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά προσκαλείται από τον μεγιστάνα να παρευρεθεί στο τελευταίο ντιμπέιτ! Ο 58χρονος Μαλίκ Ομπάμα, που ζει στην Ουάσινγκτον αλλά ταξιδεύει συχνά στην Κένυα, τόπο καταγωγής του πατέρα τους, στηρίζει τον μεγιστάνα, ενώ ο τρίτος ετεροθαλής αδελφός, ο Μαρκ Ομπάμα, με e-mail που έστειλε στο Associated Press δηλώνει πως και ο ίδιος και άλλα μέλη της οικογένειας Ομπάμα διαφωνούν κάθετα με τον Μαλίκ. 


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes