Ο «Ρώσος» Schefler και η «βάρκα» των 400 εκατ. $


Ένας Σαουδάραβας αγόρασε από έναν «Ρώσο» ολιγάρχη ...ένα πανάκριβο γιοτ ...προς μόλις 400 εκατομμύρια δολάρια. Ο τυχεράκιας «Ρώσος» Ολιγάρχης ...λέγεται Yuri Schefler ...και είναι ο ιδιοκτήτης της γνωστής βότκας Stolichnaya. Ψάχνοντας λεπτομέρειες γι' αυτόν τον «Ρώσο» ...βρήκα αυτό το πολύ ενδιαφέρον. 

Όταν ο Πούτιν προώθησε νομοθεσία κατά της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας, η ορχήστρα των Σιωνιστικών ΜΜΕ ...παρότρυνε τους αναγνώστες τους να μποϋκοτάρουν τα ρωσικά προϊόντα, ώστε να εκδικηθούν τον «ομοφοβικό» Πούτιν. 
Κι επειδή η βότκα είναι από τα Ρωσικά προϊόντα που βρίσκονται παντού... ήταν φυσικά από τα πρώτα προϊόντα που δέχθηκαν «επίθεση». 
Όμως τα Σιωνιστικά ΜΜΕ ...θυμήθηκαν ότι η Stolichnaya δεν ανήκει σε Ρωσικά συμφέροντα αλλά στον Schefler... κι έτσι έσπευσαν να σταματήσουν το μποϋκοτάζ της συγκεκριμένης μόνο βότκας με γελοία άρθρα... που είχαν μέσα εξίσου γελοίες δικαιολογίες:

  • Να ...ξέρετε ...ο Yuri Schefler μετακόμισε την έδρα της εταιρίας στο Λουξεμβούργο, γιατί ήταν πολέμιος του Πούτιν.
  • Να ...ξέρετε ...ο Manager της εταιρίας ...είναι υποστηρικτής των gay...
  • Να ...ξέρετε ...η Stolichnaya δεν εμφιαλώνεται στη Ρωσία, αλλά στη Λετονία... άρα δεν θα θιχτούν τα Ρωσικά Συμφέροντα.
  • Να ...ξέρετε ...στο κάτω-κάτω της γραφής ...δεν θα αλλάξει και κάτι για τους gay της Ρωσίας ...αν δεν πίνετε Stolichnaya.

Κι όλα αυτά από εφημερίδες που οι διανοούμενοι κλόουν του συστήματος θεωρούν «Ευαγγέλιο» της αντικειμενικής ενημέρωσης και της αξιόπιστης δημοσιογραφίας. 
Βέβαια οι κλόουν του συστήματος... ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι τα αφεντικά και θα υπερασπίζονταν οποιαδήποτε σκοπιμότητα του Σιωνισμού... όσο τραγικά γελοία κι αν ήταν. 
Παρεπιπτόντως ...ούτε η Smirnoff είναι Ρωσική. 
Και νομίζοντας ότι καταναλώνουμε Ρωσικά προϊόντα ...κάτι ύαινες του Σιωνισμού ...βάζουν στην άκρη 400.000.000 δολάρια για μία βάρκα...







Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes