Που είναι η σημαία μας κύριοι του USS MASON 87;


Οι Αμερικανοί αποθρασύνθηκαν τελείως. Νομίζουν ότι οι Έλληνες είναι σαν τον ΥΠΕΘΑ Πάνο Καμμένο και την "επαναστατική", "αριστερή", "πατριωτική" παρέα του, που έχουν "γραμμένη" στα παλαιότερα των υποδημάτων τους... 

Του Μανώλη Χατζησάββα*

Κι ενώ είναι σαφές ότι: "Σε ξένα χωρικά ύδατα υποχρεούνται τα πλοία να φέρουν, παράλληλα, στον κύριο ιστό την εθνική σημαία της Χώρας, τα ύδατα της οποίας και διαπλέουν", οι "σύμμαχοί" μας εισήλθαν στην χώρα μας σήμερα με το πολεμικό τους πλοίο USS Mason 87, χωρίς να σηκώσουν την Ελληνική σημαία.
Όσοι κατοικούν στο λεκανοπέδιο της Αττικής, ας πάνε μια βόλτα στον Πειραιά, να καμαρώσουν τα χάλια του ανύπαρκτου κράτους μας, όπου ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι του "καπνίσει", σύμφωνα με το "μπάτε σκύλοι αλέστε"!




Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF το οποίο το βρήκαμε εδώ:


* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes