Οι Πράσινοι του Καναδά στηρίζουν το κίνημα BDS... στην Ελλάδα είναι άγνωστο!


Οι Οικολόγοι του Καναδά στηρίζουν ανοιχτά το κίνημα BDS που απειλεί με μποϋκοτάζ και κυρώσεις το Ισραήλ για τις συνεχείς δολοφονίες αμάχων στη Γάζα. Στην Ελλάδα το συγκεκριμένο κίνημα είναι άγνωστο, διότι όλοι οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι, με πρόσβαση στα ΜΜΕ, είναι υπάλληλοι του Σιωνισμού και των ξένων υπηρεσιών.

Πουλημένοι στη Μοσάντ, όπως πολλές φορές έχουμε διαπιστώσει.
Αν βάλετε στο Google τις λέξεις «κίνημα BDS» ...θα εκπλαγείτε από την παντελή απουσία αναφορών από γνωστά Ελληνικά ΜΜΕ. Ακριβώς όπως απαγορεύεται κάθε αρνητική αναφορά στους Rothschild.



Αν και το κόμμα των Πρασίνων της επαρχίας του Κεμπέκ θεωρείται "περιθωριακό" εφόσον έχει μία δυναμικότητα κοντά στο 1% των ψήφων του πληθυσμού στις περασμένες εκλογές του 2014, είναι εντυπωσιακή η εγρήγορση των "περιούσιων" ΜΜΕ. Χαρακτηριστικό το παρακάτω δημοσίευμα του "ARUTZ SHEVA - Israel National News"

Κίνημα BDS
Το κόμμα των πρασίνων του Κεμπέκ στηρίζει το κίνημα BDS
Ακροαριστερό καναδικό κόμμα υιοθετεί ψήφισμα που επικυρώνει το κίνημα BDS κατά του Ισραήλ


Το κόμμα των Πρασίνων του Κεμπέκ επικύρωσε επίσημα το μποϋκοτάζ, την απόσυρση των επενδύσεων και εκστρατείες κυρώσεων εναντίον του Ισραήλ, δημοσίευσαν τα «Εβραϊκά Νέα του Καναδά» ("Canadian Jewish News").

Το συμβούλιο του κόμματος των Πρασίνων υπερψήφισε στις 16 Οκτωβρίου ένα ψήφισμα, για να εκφράσει την στήριξή του στο μποϋκοτάζ και τις κυρώσεις κατά των αποκαλούμενων «οργάνων» του κράτους του Ισραήλ, των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο Ισραήλ, και των ισραηλινών πολιτιστικών και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, που κατηγορούνται για «εμπλοκή και συνενοχή στην παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Παλαιστινίων».
Το ψήφισμα κάνει τρεις εξαιρέσεις στη στήριξη ενός ολοκληρωτικού μποϋκοτάζ κάθε τι του ισραηλινού. Εξαιρεί συγκεκριμένα τα πεδία της ιατρικής, της καθαρής ενέργειας και της πληροφορικής. Το ψήφισμα αναφέρει ότι το κόμμα των Πρασίνων «στηρίζει και προωθεί την παγκόσμια επιτυχία των εταιρειών πράσινης τεχνολογίας του Ισραήλ».
Το κόμμα των Πρασίνων δηλώνει ότι θα στηρίξει το κίνημα BDS κατά του Ισραήλ, μέχρις ότου το Ισραήλ λήξει την «κατοχή» της Ιουδαίας και της Σαμάρειας και «ξεκινήσει την έναρξη διαπραγματεύσεων καλή τη πίστη» με τους Παλαιστινίους Άραβες, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα «βιώσιμο, όμορο και πραγματικά ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος».
Το κόμμα των Πρασίνων σχεδιάζει επίσης να πιέσει την καναδική κυβέρνηση να απαγορεύσει την εισαγωγή ισραηλινών προϊόντων που παράγονται πέρα από την αποκαλούμενη «πράσινη γραμμή» του 1949 και θα εργαστεί για να δημιουργήσει βάση δεδομένων καναδικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια.
Εβραίοι ηγέτες στο Κεμπέκ δεν παίρνουν στα σοβαρά το ψήφισμα του κόμματος των Πρασίνων αποκαλώντας το «κομπασμό».

Ο David Ouellette, αναπληρωτής διευθυντής δημοσίων σχέσεων του Κεμπέκ για το Κέντρο Ισραηλινών και Εβραϊκών Υποθέσεων (CIJA), δήλωσε ότι «με λιγότερο του 1% των ψήφων στις εκλογές του 2014 στο Κεμπέκ, το κόμμα των Πρασίνων του Κεμπέκ αποτελεί σαφώς ένα περιθωριακό κόμμα. Η υιοθέτηση του BDS το μόνο που επιβεβαιώνει είναι τόσο την ασχετοσύνη του (κόμματος) όσο και την περιθωριοποίηση του BDS στην επαρχία, όπου η απόρριψη του BDS εξακολουθεί να είναι θέμα ισχυρής συναίνεσης μεταξύ όλων των μεγάλων πολιτικών κομμάτων».
Μετάφραση: ΑΖ


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes