Αρτέμης Σώρρας: Ελλήνων Πώρωσις Ι


Αφορμή για το σημερινό άρθρο, μου έδωσε μία αναδημοσίευση που ανεβάσαμε προχθές στο AntiZiTro με τίτλο «Αρτέμης Σώρρας: Ελλήνων Εξαπάτησις ΙΙΙ», κι όχι τόσο το ίδιο το άρθρο, όσο οι φρενήρεις αντιδράσεις των «οπαδών» του Πατρινού «Μεγιστάνα». Οι σχολιασμοί τους περιείχαν «όλο το πακέτο»: απειλές κατά της ζωής μας, ύβρεις, κουτσομπολιά πάνω στους αρθρογράφους και έναν καταιγισμό από -άσχετα με το θέμα της ανάρτησης- σχόλια, με παραπομπές σε έγγραφα και βίντεο.

Της Αικατερίνης Παπαδοπούλου



Όλα αυτά τα σχόλια αποτελούν ένα παραστατικό ψυχογράφημα του πώς σκέφτονται και λειτουργούν τα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις». Κατ’ αρχάς να διευκρινίσουμε ότι η οργάνωσή τους έχει πυραμιδωτή διάρθρωση (ΜΗΝ πάει το μυαλό σας στην Μασονία!):

  1. Στην κορυφή βρίσκεται ο Σώρρας, χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος σπείρας διεθνούς οικονομικού εγκλήματος, που εδρεύει στις Η.Π.Α..
  2. Τον πλαισιώνει μία μικρή ομάδα έμπιστων, εγγράμματων συνεργατών του, που ασφαλώς και γνωρίζει πού έχει εμπλακεί και τον συνδράμει στη διοίκηση της οργάνωσής του.
  3. Ακολουθεί η ομάδα αδιάφορου μορφωτικού επιπέδου που μεταβιβάζει εντολές στα απλά μέλη.
  4. Στη βάση της οργάνωσης βρίσκονται τα προαναφερθέντα μέλη, χαμηλού οικονομικού, μορφωτικού και διανοητικού επιπέδου ή που απλά είναι τόσο απελπισμένα, που βρήκαν τον «από μηχανής Θεό» στο πρόσωπο του Σώρρα και ζουν με την ψευδαίσθηση ότι θα τους βγάλει από το προσωπικό οικονομικό τέλμα στο οποίο έχουν περιπέσει. Λειτουργούν με πανομοιότυπο τρόπο και με τον φανατισμό του νεοφώτιστου.  


Στο παρόν άρθρο θα ασχοληθούμε με τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας των απλών μελών, όπως διαφαίνεται από τις διαδικτυακές δραστηριότητές τους και ιδιαίτερα από τη συμπεριφορά τους απέναντι στις φωνές της λογικής. 
Αρχικά παρατηρούμε ότι διακατέχονται από ένα αίσθημα εσφαλμένης αρχαιολατρίας, το οποίο δεν εκφράζεται με μελέτη της αρχαιοελληνικής ιστορίας, αλλά περιορίζεται σε επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, ακρόαση των ιδεοληψιών περί του παρελθόντος του αρχηγού τους και διάδοση μέσω του διαδικτύου ασυνάρτητων «ύμνων» του ιδίου. Και ως κακή απομίμηση του παρελθόντος, χρησιμοποιούν αποκλειστικά κεφαλαιογράμματη γραφή ή γκρίκλις και χαμηλού επιπέδου λεξιλόγιο, με ανορθογραφίες και ασυνταξίες. 
Εν συνεχεία παρατηρούμε ότι χρησιμοποιούν πανομοιότυπες τακτικές στη διάδοση αυτής της μαζικής ψευδαίσθησης που τους διακατέχει:



  1. Στα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απουσιάζουν σχεδόν παντελώς οι φυσιολογικές δραστηριότητες της προσωπικής ζωής ενός μέσου ατόμου: είναι εξολοκλήρου αφοσιωμένα στον «αγώνα» τους για την «αφύπνιση» των Ελλήνων για τα «διεθνή καταπιστεύματα», τον «πλούτο που τους κρύβουν»! Διακαής τους πόθος είναι τα 20.000 ευρώ που τους έχει τάξει ο αυτόκλητος «σωτήρας» τους για να μπορέσουν να ξαναπάνε διακοπές, όπως παλιά. 
  2. Κατά πλειοψηφία δεν μπαίνουν στη λογική ακολουθία της έρευνας - απόκτηση γνώσεων- κριτικής σκέψης και εν τέλει έκφραση εμπεριστατωμένου πολιτικού λόγου. Και το κυριότερο… δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία της σύγκρισης, δηλαδή να διαβάσουν οποιοδήποτε άρθρο αντιτίθεται στις ελπίδες και ψευδαισθήσεις τους. Αντιθέτως απαντούν σε αυτό με έναν καταιγισμό έτοιμων κειμένων με παράλληλη παράθεση εγγράφων και οπτικοακουστικού υλικού, τα οποία συνήθως ουδεμία σχέση έχουν με το θέμα του εκάστοτε άρθρου, αλλά και ούτε οι ίδιες οι παραθέσεις τους είναι αυτό που ισχυρίζονται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι η περίφημη «απάντηση από τον πρωθυπουργό στον Αρτέμη Σώρρα» που δεν είναι τίποτα παραπάνω από την κοινοποίηση ενός διαβιβαστικού, επειδή έστειλε έγγραφο σε λάθος υπηρεσία και γι’ αυτό άλλωστε και μεταβιβάστηκε στην αρμόδια! Σε κάθε άρθρο που επικαλείται τη φωνή της λογικής, απαντούν ακριβώς με τις ίδιες «παπαγαλίες», δίχως ίχνος προσπάθειας προσωπικής έκφρασης πολιτικής σκέψης. Με αυτόν τον τρόπο ακυρώνουν οποιαδήποτε προσπάθεια για πολιτικό ή ιδεολογικό διάλογο.
  3. Ακολουθούν την -επίσης πάγια- τακτική επίθεσης κατά του προσώπου που αρθρογραφεί ή που το όνομά του αναφέρεται στο άρθρο ως πολέμιος αυτής της οργάνωσης, με σκοπό ασφαλώς να μειώσουν την αξία των αποδεικτικών στοιχείων που παρατίθενται. Για το σκοπό αυτό είτε τον εξυβρίζουν (το «ζώο, ε ζώο» είναι το «ψωμοτύρι» στη γλώσσα τους), είτε τον κατηγορούν ως Εβραίο, μασόνο, προδότη και πληρωμένο υπηρέτη του συστήματος, είτε εάν ο αποδέκτης των ύβρεων είναι άτομο που με κάποιο τρόπο γνωρίζουν, επικαλούνται το γεγονός αυτό για να αναλυθούν σε φτηνό κατηγορητήριο και κουτσομπολιό. Όλα αυτά φυσικά επισύρουν μηνύσεις για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά μέχρι στιγμής το ενδεχόμενο αυτό δεν φαίνεται να τους απασχολεί. 
  4. Το χειρότερο και πιο ανησυχητικό όλων είναι το γεγονός ότι οι υποστηρικτές του Σώρρα δεν διστάζουν ακόμη και να εκφραστούν απειλητικά  εναντίον των αντιφρονούντων, όπως για παράδειγμα η ιστοσελίδα μας, επειδή δεν δημοσιεύουμε άρθρα τους, ενώ αντιθέτως έχουμε δημοσιεύσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο «ηγέτης» και οι στενοί του συνεργάτες  τους έχουν παραπληροφορήσει με ό,τι αυτό συνεπάγεται (οικονομική εκμετάλλευση, νομική πλάνη). Έχουμε μαρτυρίες ότι τακτικές εκφοβισμού εφαρμόζουν και εναντίον πρώην μελών τους. 
  5. Δεν εκτιμούν καθόλου το γεγονός ότι η ιστοσελίδα μας δεν τους αποκλείει, ούτε τους στερεί το δικαίωμα σχολιασμού. Αντιθέτως κάνουν όσα προαναφέραμε συν τον βρώμικο «πόλεμο» των ομαδικών αναφορών στο facebook και τον αποκλεισμό των αντιφρονούντων από τις δικές τους σελίδες . 

Εν κατακλείδι, παραμένουν αναπάντητα κάποια καίρια ερωτήματά μας:
  1. Τι δήλωσε στη φορολογική του δήλωση ο Αρτέμης Σώρρας τα τελευταία πέντε έτη;  
  2. Γιατί δεν αναφέρεται στη λίστα των Forbes;
  3. Ποια η συνεισφορά του σε μετρητά στην οργάνωσή του;
  4. Γιατί δεν αντιμήνυσε τον Άδωνη Γεωργιάδη για συκοφαντική δυσφήμιση;
  5. Γιατί δεν αντιμήνυσε τον Ρήνο για συκοφαντική δυσφήμιση;
  6. Γιατί δεν μήνυσε ποτέ και κανέναν εν γένει για συκοφαντική δυσφήμιση;
Ένα τελευταίο μήνυμα προς τους υποστηρικτές του Σώρρα: Να θυμόσαστε αγαπητοί συνέλληνες ότι ο βήχας, το χρήμα και ο έρωτας, δεν κρύβονται!




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

Αυτόλυκος είπε...

Φορολογική δήλωση; Τί νά δηλώσει; Ψείρες;

Συνεισφορά σε μετρητά στην οργάνωση; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Πού νά τά βρεί;
Εδώ κατάσχεσε η τράπεζα τό αυτοκίνητο τής γυναίκας του γιατί δέν πλήρωσαν τή δόση.

Τό πιό «ωραίο» ήταν ότι όταν τούς μάντρωσε στή Θεσ/νίκη τούς πούλησε τό παραμύθι ότι είναι η μετεμψύχωση τού Απόλλωνα! Ποιός; Αυτή η γυφτόφατσα!

Όσο γι' αυτούς πού τόν ακολουθούν, είναι τό λούμπεν, τό κατακάθι τής ηλιθιότητας. Αρκετοί από αυτούς ήταν περιφερόμενοι στόν λεγόμενο ελληνοκεντρικό χώρο. Καί τόν μαγάριζαν.

Γιωργος Λεμικης είπε...

Την χυδαιοτητα την εχουν αποκτησει απο τον ιδιο τον Σωρρα. Απλως διαβαστε τις δηλωσεις του Σωρρα προς τον "αρχιεπισκοπο Ρωμανιας ! " ενα κατασκευασμα του Σωρρα που τον εσερνε μαζι του να ορκιζει (!) τους οπαδους του. Απο την σελιδα στο ΦΒ του φιλου και οπαδου του Σωρρα, Γιωργου Αντωνοπουλου, που εκανε το λαθος να κοινοποιησει ενα αρθρο που του ειχα βαλει στον τοιχο του σχετικα με την αποκαλυψη του απατεωνα "αρχιεπισκοπου Ρωμανιας"......................................... Artemis Sorras · 12 mutual friends
Artemis Sorras ΠΡΟΣ ΠΑΡΤΑΛΙ ΡΑΚΟΣΥΛΕΚΤΗ ΖΙΓΚΟΛΟ ΨΕΥΤΗ ΠΡΑΚΤΩΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΗΘΕΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΑΚΟΥ ΜΕΛΧΕΣΕΔΕΚ ΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΠΑΠΑΡΑ ΚΛΟΟΥΝ ΜΑΥΡΟΡΑΣΟΦΟΡΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΓΑΜΑΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΗΛΙΚΗ ΚΟΚΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΒΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΖΩΩΟΟΟΟΟΟ ΦΡΙΚΟΥΛΑ ΨΥΧΑΚΙΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ???ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑΜΕ ΡΕ ΖΩΟΟΟΟ ΟΥΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΧΕΣ ΟΥΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΧΕΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΥ900 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΖΩΩΩΟΟΝΝΝ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΑΡΡΩΣΤΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΒΛΑΜΕΝΟ ΚΛΕΦΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΖΙΓΚΟΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΩΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΤΙΜΗ ΟΥΣΤ ΖΩΩΩΟΟΟΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΡΧΟΣΟΥΝΑ ΖΩΩΟΟ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΚΛΗΠΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΖΩΩΟΟΟΟΟΟΟ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΖΩΩΩΟΟΟΟΟ ΚΛΕΦΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΝΕΡΑ ΥΔΡΟ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΖΩΟΟΟ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΟ ΡΑΣΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΠΑΔΑΝΔΑ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΖΩΩΟΟΟΟΟΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΘΑ ΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΔΟΛΙΑ ΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΟΥΜΕ ΖΩΟΟΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙΣ ΖΩΩΟΟΟ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΣΥΝΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΩΝΩΝ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΣΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ ΟΣΟΥΣ ΓΕΛΑΣΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΖΩΩΟΟΟΟΟ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΖΩΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΓΕΛΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕ ΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΛΕΞΗΣ ΑΝΑΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
Like · Reply · 17 · Yesterday at 6:06pm..............Artemis Sorras · 12 mutual friends
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΩΜΑΝΙΑ ΕΜΕΙΣ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΜΕ ΕΥΧΟΧΑΡΤΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΑΥΡΟΡΑΣΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΕΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΕΙΤΟΙ ΖΩΕΜΠΟΡΟΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ Η ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΛΙΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟ ΖΩΟΟΟΟ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes