Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Αυτός που αποκαλούν ειρωνικά "Σουλτάνο" απειλεί να "ανοίξει τις πύλες" για τους πρόσφυγες


Όπλο μαζικής καταστροφής κρατάει στα χέρια του ο Ερντογάν που φιλοξενεί εκατομμύρια πρόσφυγες από τη Συρία αλλά οι πράκτορες της δημοσιογραφίας και της πολιτικής επιμένουν να τον αποκαλούν ειρωνικά "Σουλτάνο" κατ' εντολή του Economist των Rothschild. 

Αν αποφασίσει ο Ερντογάν να παίξει αυτό το χαρτί... ο κοσμάκης είναι που θα πληρώσει το κόστος κι όχι η Ελίτ στα Βόρεια Προάστια.

Γράφει σχετικά το "CAPITAL":


Να "ανοίξει τις πύλες" προς την Ευρώπη για εκατομμύρια Σύρους πρόσφυγες απείλησε ο Τούρκος πρόεδρος, Recep Tayyip Erdogan, κλιμακώνοντας τον "πόλεμο" δηλώσεων που έχει ξεσπάσει με την Ε.Ε., όσον αφορά στη συμφωνία για το Προσφυγικό, με την Άγκυρα να αξιώνει την άρση της βίζας για τους Τούρκους που ταξιδεύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 
Όπως μεταδίδει η "Financial Times", μιλώντας σε Τούρκους επιχειρηματίες, ο Erdogan ανέφερε ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες φοβούνται να σταματήσουν τις συνομιλίες για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε., καθώς αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέα εισροή μεταναστών.
"Και εάν οι διαπραγματεύσεις διακοπούν και ανοίξουν οι πύλες, πού θα βάλουν τα 3 εκατ. προσφύγων; Αυτή είναι η ανησυχία τους. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούν να βάλουν τέλος", είπε. Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Gallery

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...