Τα "αντινεοταξικά" παπατζηλίκια των ΑΝΕΛ


Οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν την εξομοίωση του Συμφώνου Συμβίωσης με τον Γάμο... επειδή ξέρουν καλά ότι είναι κάτι που θα ψηφίσουν σίγουρα τα άλλα Soro-κόμματα. Αν ήθελαν να φρενάρουν την κυβέρνηση, θα απειλούσαν με την ανατροπή της.

Με τα δήθεν "αντινεοταξικά" παπατζηλίκια οι ΑΝΕΛ βγάζουν εύκολα το χοντρό τους μεροκάματο.
Ο Τσίπρας ψηφίζει με τα τέσσερα τα Μνημόνια και τους φόρους ...χωρίς να φοράει γραβάτα κι οι ΑΝΕΛ βάζουν πλάτη στο έγκλημα, φορώντας γραβάτα και μιλώντας για Πατρίδα, Παναγιά κλπ.
Οι ιθαγενείς απλά παρακολουθούν την παράσταση χωρίς να αντιδρούν.
>>>Οι ΑΝΕΛ, λοιπόν, δήλωσαν ότι καταψηφίζουν άρθρα νομοσχεδίου που αφορά την εφαρμογή κοινοτικής οδηγίας για την ίση μεταχείριση προσώπων ασχέτως φυλετικής ή εθνοτικής τους καταγωγής κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοθετήματος στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ενώ υπερψηφίζουν, εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο η ΝΔ, όσο και το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.<<<


Ακολουθεί σχετικό άρθρο από την εφημερίδα "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ":


Το… «νεύρο» της ιδεολογικής απόστασης που χωρίζει ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έρχεται για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο, τονίζοντας το… δύσκολο της κυβερνητικής συμμαχίας αλλά και φέρνοντας στο νου την συζήτηση στη Βουλή, τον περασμένο Δεκέμβριο, για το σύμφωνο συμβίωσης και την αρνητική στάση που είχαν κρατήσει (και τότε) οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Οι ΑΝΕΛ, λοιπόν, δήλωσαν ότι καταψηφίζουν άρθρα νομοσχεδίου που αφορά την εφαρμογή κοινοτικής οδηγίας για την ίση μεταχείριση προσώπων ασχέτως φυλετικής ή εθνοτικής τους καταγωγής κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοθετήματος στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ενώ υπερψηφίζουν, εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο η ΝΔ, όσο και το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.
Διά στόματος του εισηγητή τους Κ. Κατσίκη μάλιστα στην συνεδρίαση οι ΑΝΕΛ υποστήριξαν πως το νομοσχέδιο αφενός επιχειρεί να «νομιμοποιήσει το τρίτο φύλο» και αφετέρου μπορεί να οδηγήσει μελλοντικά σε μία «κοινωνία χαλαρών ηθών».
Όπως ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, «όταν εμείς αντιδρούσαμε στο σύμφωνο και εκφράζαμε φόβους ότι ανοίγει ο δρόμος για γάμο ομόφυλων ζευγαριών και τεκνοθεσία τότε η πλειοψηφία βουλευτών έλεγε δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Σήμερα επαληθευόμαστε και αντιδρούμε. Πάμε να νομιμοποιήσουμε το τρίτο φύλο. Έτσι ανοίγει ο δρόμος και για γάμο και για τεκνοθεσία».
Σύμφωνα με τον εισηγητή των ΑΝΕΛ Κ. Κατσίκη «οι εκτροπές του οικογενειακού θεσμού ή οι αναδυόμενες άλλες μορφές οικογένειας οδηγούν στον αποχριστιανισμό των σύγχρονων κοινωνιών. Για εμάς τους ΑΝΕΛ μεγαλύτερη αξία έχει ο σεβασμός του ανθρώπου απ’ όπου απορρέει η απόρριψη οποιοδήποτε θεσμού υποκατάστατου της οικογένειας».
Ο Κ. Κατσίκης σημείωσε πάντως πως το κόμμα του δεν είναι ενάντια στην ισότητα ανεξαρτήτως φύλου και στα ανθρώπινα δικαιώματα και δήλωσε πως οι ΑΝΕΛ υπερψηφίζουν επί της αρχής το νομοσχέδιο αλλά καταψηφίζουν τα επίμαχα άρθρα του νομοθετήματος.

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes