Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ "γιατρεύει" με τηλεπάθεια και κληρονομικό χάρισμα [Βίντεο]


Οι τσαρλατάνοι γίνονται Υπουργοί στην Ελλάδα... γιατί στην πραγματικότητα άλλοι κυβερνούν. Η κυβέρνηση απλά κάνει παντομίμα διοίκησης για λόγους νομιμοφάνειας. 

Άμπρα-Κατάμπρα Βίβα Τσε Γκεβάρα... πάει το σπίτι ...πάει και το μαγαζί.




Ο λόγος γίνεται για την κα. Λ. Κονιόρδου η οποία δήλωνε για το Pranic Healing:



Έτυχε να γνωρίσω το Pranic Healing του Master Choa Kok Sui πριν από κάποια χρόνια και το ένστικτο μου με ώθησε να παρακολουθήσω τα σεμινάρια. Άρχισα να εφαρμόζω τις τεχνικές στον εαυτό μου και στους φίλους μου και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά.
Το εντυπωσιακό είναι πως το Pranic Healing είναι μια απλή μα συνάμα ισχυρή και αποτελεσματική μέθοδος ενεργειακής θεραπείας. Δεν είναι απαραίτητο να έχει χάρισμα ή κάποια ιδιαίτερη ικανότητα για να τη μάθει κανείς.
Είναι κάποιες ειδικές περιπτώσεις που τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά και άμεσα, αφού κατάφερα μετά από μια θεραπεία, να απαλλάξω το θεραπευόμενο από την νοσηρή ενέργεια, τον πόνο και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τη δεδομένη στιγμή βίωνε να αντιμετωπιστεί και να τον απαλλάξει από τις προγραμματισμένες εγχειρήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο δρόμος του Pranic Healing είναι φωτεινός και ευλογημένος!
Το 2008 το Pranic Healing με καθοδήγησε στο Arhatic Yoga, ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, που μου άνοιξε δρόμους πνευματικής εξέλιξης, μονοπάτια αγάπης και εσωτερικής ειρήνης.
Κατά διαστήματα δοκίμαζα διάφορα είδη διαλογισμών, αλλά «οι δίδυμες καρδιές» του Master Choa Kok Sui ανοίγουν και αγγίζουν όχι μόνο τη δική μου καρδιά, αλλά του κόσμου ολόκληρου. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε και προσφέρουμε την αγάπη μας ενωμένοι με τη θεϊκή αγάπη για το καλό και την ευημερία του κόσμου. Αυτή η τεχνική διαλογισμού με τη φωνή τουMaster Choa Kok Sui είναι πολύ απλή και πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να την ακολουθήσει.
Το Pranic Healing είναι πλέον κομμάτι της ζωής μου, της καθημερινότητας μου και εύχομαι ο καθένας από μας να το δοκιμάσει, να εκπαιδευτεί και να την εφαρμόσει, ούτως ώστε να διατηρεί το σώμα του υγειές και τη ψυχή του καθαρή, αγνή και γεμάτη αγάπη.


Ένα βίντεο κυκλοφορούσε στο ίντερνετ από τη στιγμή που έγινε γνωστή η τοποθέτηση της διάσημης ηθοποιού Λυδίας Κονιόρδου στη θέση της υπουργού Πολιτισμού.
Στο εν λόγω βίντεο εμφανίζεται η κυρία Κονιόρδου να πραγματοποιεί ενεργειακή θεραπεία. Σύμφωνα με την wikipedia (βλέπε παραπάνω) το pranic healing  είναι ένα σύστημα ενεργειακής θεραπείας που αντιμετωπίζει παθήσεις του σώματος χρησιμοποιώντας το ενεργειακό του πεδίο.
Από την στιγμή όμως που υπουργοποιήθηκε η κα. Κονιόρδου το βίντεο κατέβηκε από τον ίντερνετ, εφόσον ούτε και η ίδια φαίνεται πως πιστεύει στις ιαματικές δυνάμεις αυτής της τεχνικής... και για να μην την πάρουμε εμείς οι "απλοί" πολίτες αυτής της χώρας στο "ψηλό"! 
Αν και το βίντεο της κας Κονιόρδου δεν κυκλοφορεί πλέον, σας παραθέτουμε ένα βίντεο όπου ο "μεγάλος δάσκαλος" Master Stephen Co εφαρμόζει την πρακτική αυτή στην Ελλάδα...



Εμείς ψάξαμε όμως και τελικά το βρήκαμε... Απολαύστε το:




Με τον ίδιο τρόπο ετοιμάζεται να αναλάβει και το υπουργείο εξωτερικών:




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes