Προγραμματίζονται νέες διαδηλώσεις κατά του Τραμπ


Διαδηλώσεις, ελεύθεροι σκοπευτές χτυπούν διαδηλωτές για να φουντώσει η οργή... και το πολιτικό κλίμα μαγειρεύεται κατάλληλα με τη βοήθεια των ΜΜΕ.
Πολυτεχνείο, Πλατεία Ταξίμ, Πλατεία Ταχρίρ, Πλατεία Μαϊντάν... 

Το σενάριο ίδιο, οι βλάκες που παρασύρονται από τους πράκτορες να διαδηλώσουν πάντα σε αφθονία και οι ηλίθιοι που δεν βλέπουν το στήσιμο... 99% και βάλε.

Ακολουθεί σχετικό άρθρο του "902":


Nέες διαδηλώσεις προγραμματίζονται σήμερα στις ΗΠΑ εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, σε μεγαλουπόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Σικάγο.

Στο Πόρτλαντ ένας διαδηλωτής πυροβολήθηκε ενώ συμμετείχε σε πορεία στην γέφυρα Μόρισον. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η ζωή του δεν απειλείται, αλλά ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.
O νέος Αμερικανός πρόεδρος επιτέθηκε στους διαδηλωτές μέσω των κοινωνικών δικτύων, κάνοντας λόγο για «επαγγελματίες» που καθοδηγούνται από μερίδα των ΜΜΕ. Στη συνέχεια επιχείρησε να χαμηλώσει τους τόνους. «Μου αρέσει το γεγονός ότι οι μικρές ομάδες διαδηλωτών χθες το βράδυ επέδειξαν πάθος για την υπέροχη χώρα μας. Θα ενωθούμε όλοι μαζί και θα σταθούμε περήφανοι», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter.

Ο πρόεδρος της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Επιτροπής, Ράινς Πρίμπους, δήλωσε πως οι διαδηλωτές κατά του Τραμπ πρέπει να αποδεχθούν το αποτέλεσμα των εκλογών.




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes