Συνάντηση πλανηταρχών...


Ο δήθεν Πλανητάρχης Trump συναντήθηκε με τον πραγματικό περιούσιο Πλανητάρχη Kissinger που μεσολαβεί μεταξύ κυβέρνησης και του Κτήνους που κανείς δεν πρέπει να γνωρίζει.Για Κίνα, Ρωσία, Ιράν και Ευρωπαϊκή Ένωση συζήτησε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών με τον Χένρι Κίσινγκερ, υπουργό Εξωτερικών στις κυβερνήσεις Νίξον και Φορντ, σε συνάντηση που είχαν στον ουρανοξύστη του μεγιστάνα στη Νέα Υόρκη.
Νωρίτερα, ο κ. Τραμπ συναντήθηκε με τον ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε, στην πρώτη του συνάντηση με ηγέτη ξένου κράτους μετά την εκλογική νίκη του στις αρχές Νοεμβρίου.
Εν τω μεταξύ ο νεοεκλεγείς αντιπρόεδρος Μάικ Πενς συναντήθηκε κεκλεισμένων των θυρών με Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές, στους οποίους υποσχέθηκε την ανοικοδόμηση των ένοπλων δυνάμεων, την αναζωογόνηση της οικονομίας και ότι η Αμερική θα γίνει «σπουδαία ξανά».

Πηγές με γνώση του τι ειπώθηκε στη συνάντηση ανέφεραν ότι ο κ. Πενς προανήγγειλε ότι η επόμενη νομοθετική φάση θα χαρακτηριστεί από πρωτοβουλίες-αστραπή ώστε να προωθηθεί το νομοθετικό πρόγραμμα της νέας κυβέρνησης.
Πηγή: skai.grΣυνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes