Συνάντηση πλανηταρχών...


Ο δήθεν Πλανητάρχης Trump συναντήθηκε με τον πραγματικό περιούσιο Πλανητάρχη Kissinger που μεσολαβεί μεταξύ κυβέρνησης και του Κτήνους που κανείς δεν πρέπει να γνωρίζει.



Για Κίνα, Ρωσία, Ιράν και Ευρωπαϊκή Ένωση συζήτησε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών με τον Χένρι Κίσινγκερ, υπουργό Εξωτερικών στις κυβερνήσεις Νίξον και Φορντ, σε συνάντηση που είχαν στον ουρανοξύστη του μεγιστάνα στη Νέα Υόρκη.
Νωρίτερα, ο κ. Τραμπ συναντήθηκε με τον ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε, στην πρώτη του συνάντηση με ηγέτη ξένου κράτους μετά την εκλογική νίκη του στις αρχές Νοεμβρίου.
Εν τω μεταξύ ο νεοεκλεγείς αντιπρόεδρος Μάικ Πενς συναντήθηκε κεκλεισμένων των θυρών με Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές, στους οποίους υποσχέθηκε την ανοικοδόμηση των ένοπλων δυνάμεων, την αναζωογόνηση της οικονομίας και ότι η Αμερική θα γίνει «σπουδαία ξανά».

Πηγές με γνώση του τι ειπώθηκε στη συνάντηση ανέφεραν ότι ο κ. Πενς προανήγγειλε ότι η επόμενη νομοθετική φάση θα χαρακτηριστεί από πρωτοβουλίες-αστραπή ώστε να προωθηθεί το νομοθετικό πρόγραμμα της νέας κυβέρνησης.
Πηγή: skai.gr



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes