Και οι δισεκατομμυριούχοι του NBA λένε όχι στον Τραμπ...


Τι τρομακτική που είναι η συμπαντική συνωμοσία κατά του Trump... τώρα που επιλέγει στελέχη για τα Υπουργεία; Τρεις ομάδες του NBA ακύρωσαν κρατήσεις που είχαν γίνει σε δικά του ξενοδοχεία. Επίτροπος του NBA ο περιούσιος Silver φυσικά. 

Οι ευαισθητούληδες δισεκατομμυριούχοι μπασκετμπολίστες ...δεν ανησύχησαν για την πείνα και τους άστεγους των ΗΠΑ. Δεν τους ενόχλησε που ο αντιρατσιστής Ομπάμα έσωσε τη Lehman Brothers και τη Goldman Sachs καταστρέφοντας οικονομικά δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανών. 
Ο Trump τους θορύβησε κι έγιναν ακτιβιστές... φιλάνθρωποι κι αυτοί... κι υπεράνω χρημάτων... γιατί έχουν αξίες κι ιδανικά...
Ακόμα κι ο περιούσιος Krugman ανησυχεί... μήπως κλέψουν τους Αμερικανούς... κάποιοι άλλοι εκτός τους Rothschild και τη Goldman Sachs που έχουν αποκλειστικά δικαιώματα εκμετάλλευσης επάνω στο Αμερικανικό Κοπάδι Ανθρώπων.


Τουλάχιστον τρεις ομάδες του ΝΒΑ αποφάσισαν να ακυρώσουν και να σταματήσουν τις διαμονές τους στα ξενοδοχεία του Ντόναλντ Τραμπ αυτή τη σεζόν, έτσι ώστε να αποφύγουν κάθε σχέση με το νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών!

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι Μπακς, οι Μάβερικς και οι Γκρίζλις οι οποίες δεν θα μείνουν στα ξενοδοχεία του Τραμπ σε Σικάγο και Νέα Υόρκη όταν θα τις επισκεφτούν.
Σύμφωνα με τις πηγές του ESPN, ακόμα μία ομάδα από την ανατολική περιφέρεια θα αλλάξει τόπο διαμονής στα ταξίδια της στη Νέα Υόρκη, όταν θα εκπνεύσει το συμβόλαιο που έχει κάνει με την αντίστοιχη ξενοδοχειακή εταιρία.
Επτά ομάδες ενημέρωσαν το ESPN που επικοινώνησε με όλους τους οργανισμούς πως θα μείνει στις ιδιοκτησίες του Τραμπ, χωρίς να διευκρινίζουν αν αυτό έχει να κάνει με κάποιο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει.
Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν και ο συνιδιοκτήτης των Μπακς, Μαρκ Λάσρι, τάχθηκαν ανοικτά υπέρ της Χίλαρι Κλίντον και έτσι η επιλογή τους δείχνει ακόμα πιο συμβολική και αναμενόμενη ως προς την επιλογή των ξενοδοχείων.
Κάποιες από τις 30 ομάδες απάντησαν στο ESPN πως δεν θα μείνουν σε ξενοδοχεία του Τραμπ, αλλά δεν διευκρίνισαν αν ήταν μία πολιτική επιλογή.
Πηγή: www.eurohoops.net/el/protothema.gr






Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes