ΕΠΕΙΓΟΝ: Πράκτορες της ΜΙΤ αλωνίζουν ανενόχλητοι τα νησιά του ΝΑ Αιγαίου


Ειδικότερα, από τις Πληροφορίες που έχω λάβει, από πολύ καλά ενημερωμένες πηγές μου στην Τουρκία, επιβεβαιώνουν ότι, τουλάχιστον σε Κω και Ρόδο εδώ και αρκετό καιρό δρουν πράκτορες των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών της MIT, πηγαινοέρχονται κάτω από την μύτη της ΕΥΠ στην Κω και Ρόδο… που μαζεύει γραμματόσημα!

Του Μανώλη Χατζησάββα

Μάλιστα οι εντολές που έχουν οι Τούρκοι πράκτορες δεν έχουν να κάνουν με στρατιωτικούς στόχους, αλλά είναι επιφορτισμένοι στην παρακολούθηση των περιστατικών συλλήψεων λαθρομεταναστών από τις Ελληνικές τοπικές διωκτικές Αρχές, στην αναγνώριση τυχόν Τούρκων πολιτών που ζητούν πολιτικό άσυλο, με διασυνδέσεις στην χαρακτηρισμένη από το Τουρκικό κράτος τρομοκρατική οργάνωση Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması, την λεγόμενη και FETÖ/PDY δηλ. Φεντουλά Τρομοκρατική οργάνωση/Συγκρότηση Παράλληλου Τουρκικού Κράτους.
Κάποιοι από τους πράκτορες και πρακτόρισσες… κατέχουν δημοσιογραφικές ταυτότητες και δρουν ανενόχλητοι/τες στα  δικαστικά μέγαρα… της Κω και της Ρόδου. Μάλιστα έχουν πάρει ακόμα και συνεντεύξεις από Δικαστές και δικηγόρους.
Όταν συγκεντρώνουν τις πληροφορίες με τα ονόματα των συλληφθέντων Τούρκων πολιτών και διάφορα άλλα στοιχεία, αυτά στέλνονται στην επιφορτισμένη Δ/νση της ΜΙΤ-Τουρκικών Μυστικές Υπηρεσιών με το σχέδιο «tanıma» στην Τουρκία και ξεκινάει το ψάξιμο και το μάντρωμα των συγγενικών προσώπων όλων αυτών που αφίχθησαν στην χώρα μας.
Προβαίνουν σε κατάσχεση ταξιδιωτικών εγγράφων όλων των συγγενικών προσώπων, προχωρούν σε έρευνες στα σπίτια και τα γραφεία τους και κάνουν «φύλλο και φτερό» τους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων, και στην συνέχεια... βρουν δεν βρουν κάτι αξιόλογο, τους «παγώνουν» κάνοντας τον βίο τους αβίωτο.
Όλα αυτά με εισαγγελικές παραγγελίες που θυμίζουν το εξπρές του μεσονυκτίου και διαδικασίες άλλων εποχών, και έτσι ανακόπτουν την έξοδο - διαφυγή από την Τουρκία σε όσους την προγραμμάτιζαν. Μετά ξεκινάει και ο εκβιασμός προς τους συλληφθέντες Τούρκους πολίτες στην χώρα μας, με την πίεση που ασκούν στα συγγενικά πρόσωπα στην Τουρκία.
Το σχέδιο αυτό μου έγινε γνωστό μετά από λάθος τους, και έχει να κάνει με «περιστατικό» που έλαβε χώρα στην Πάτμο την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016. Συγκεκριμένα με το υπερπολυτελές 120 ποδιών σκάφος CANPARK, το οποίο, κατά τις πληροφορίες απόπλου, έγινε από το τουρκικό λιμάνι Göcek, χωρίς την νόμιμη έξοδο, και τον απαραίτητο διαβατηριακό έλεγχο των επιβαινόντων από τις Τουρκικές Αρχές. Έτσι έφτασαν στην Πάτομο οι κατά δήλωση Τούρκοι δημοσιογράφοι.


ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ… χρησιμοποιήθηκε και ως “Trojan Horse”.
Εκτός από το αξιοσημείωτο, αναφορικά με τις λεπτομέρειες… είναι και οξύμωρο το όλο σκηνικό της υπόθεσης, διότι το συγκεκριμένο υπερπολυτελές (120 ποδιών) σκάφος CANPARK, παρότι είναι σημαίας Marshall Islands και με δηλωμένο Λιμάνι το ΒIKINI ελλιμενιζόταν στην Τουρκία. Ο ιδιοκτήτης του είναι ένας εκ των στενών συνεργατών του Προέδρου της Τουρκίας Tayyip Erdogan, ο Remzi Gür, ιδιοκτήτης της εταιρείας CANPARK ALIŞVERİŞ MERKEZİ - CAN PARK GAYRİMENKUL YATIRIM TURİZM VE TAAHHÜT A.Ş.


Το συγκεκριμένο σκάφος πολλές φορές, όταν πραγματοποιεί «ευαίσθητου» χαρακτήρα πλόες (όπως αυτές με την Οικογένεια ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στο "γνωστό" υπό τουρκικής σημαίας σκάφος… του κουμπάρου…) αφαιρεί το γράμμα 'C' για να κρύψει τον πραγματικό σκοπό ταξιδιού, πολύ περισσότερο τον ιδιοκτήτη του και τους επιβαίνοντες, προκαλώντας σύγχυση.
Το συγκεκριμένο σκάφος ανήκει στην εταιρεία CANPARK SERHAT CAN GÜR. YATTA, με έδρα τα Marshall Islands, είναι ναυπηγημένο από το ιταλικό ναυπηγείο ISA και φέρει 3 μηχανές MTU των 2.400 που δίνει σε 3 X Rolls Royce Kamewa Jet και είχε αξία κτίσης περίπου 20.000.000 ευρώ.
Μάλιστα ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας και στενός συνεργάτης του προέδρου της Τουρκίας, είναι γνωστός και από τα Panama Papers (όπως οι δικοί μας "Έλληνες", π.χ. Οικογένεια ΚΑΜΜΕΝΟΥ που δραστηριοποιούνταν στον ΠΑΝΑΜΑ από το 1966, αν και στην Συγγρού στο αδήλωτο ακίνητο, χωρίς «ρεύμα» αλλά με φώτα, με έδρα Κυπριακής offshore εταιρείας), έχει καταδικαστεί στην γνωστή υπόθεση «ΠΑΠΟΥΤΣΟΚΟΥΤΑ» των χρηματισμών Τούρκων πολιτικών, αλλά η ποινή του αργότερα αναστάλθηκε επ’ αορίστου, μετά τις εκλογές, με την νίκη του AKP... και έχει «μετατεθεί» στο απυρόβλητο.
Χθες 9 Δεκ. 2016 και ώρα 14:00 έτρωγαν ΨΑΡΑΚΙΑ παραθαλάσσια στην Πόλη… το σκάφος πλαγιοδετημένο σε γνωστή μαρίνα στην Ευρωπαϊκή πλευρά!
Μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία, μόλις συνήλθαν, έβαλαν σε εφαρμογή σχέδια με μεγάλο αριθμό ολιγομελών ομάδων για την αναγνώριση, το κυνηγητό, την σύλληψη και την επιστροφή νεκρών ή ζωντανών όλων των συνεργατών του ΦΕΝΤΟΥΛΑ ΓΚΙΟΥΛΕΝ που διέφυγαν εκτός Τουρκίας. Έτσι οι πράκτορες της MIT, πηγαινοέρχονται κάτω από την μύτη της ΕΥΠ (που μαζεύει γραμματόσημα στην Ρόδο!) τουλάχιστον με βάση τις διασταυρωμένες και με στοιχεία πληροφορίες στην Κω και Ρόδο…
Η ξεφτίλα της ΕΥΠ, ειδικότερα του κλιμακίου της στη Ρόδο, δεν έχει προηγούμενο. Αυτού του είδους διάτρητη προστασία των εθνικών μας συνόρων και συμφερόντων, έχουν ως αποτέλεσμα να βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και να εκθέτουν την αξιοπιστία των Ελληνικών Υπηρεσιών Πληροφοριών, προσβάλλοντας τα αξιόλογα στελέχη της... 
Πηγή: scribd.com





Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes