Πόσα μας στοίχισε ο θάνατος του Γρηγορόπουλου;


Ταπετσαρίες με πεντακοσάρικα θα μπορεί να στρώσει η ευκατάστατη μαμά του Αλέξη. Δεν έχασε την ευκαιρία να προσθέσει ακόμα ένα οικονομικό βάρος στις πλάτες των Ελλήνων.
Τα πάνω από 220.000.000 ευρώ που κόστισαν οι «αυθόρμητες» κινητοποιήσεις του Δεκέμβρη των πρακτόρων του Soros... και τα Μνημόνια που ακολούθησαν... δεν θεώρησε ότι ήταν αρκετά για να τιμωρηθούν οι Έλληνες. Ήθελε και μετρητά για να απαλύνει τον πόνο της... μιας και όταν ο 14χρονος... κυκλοφορούσε νύχτα και μόνος του ανάμεσα σε πρεζέμπορους στα Εξάρχεια, δεν της πέρασε ποτέ από το μυαλό... ότι κινδύνευε. 
Αν δεν έπεφτε ο Αλέξης εκείνη τη νύχτα... ίσως να μην έβρισκαν ευκαιρία ο Τύπος και οι τοκογλύφοι να δημιουργήσουν κλίμα για επίσπευση των εκλογών... Ίσως να μην έβρεχε Μνημόνια, ίσως να μην χανόντουσαν περιουσίες πάνω από 500 δισεκατομμύρια, να μην ξεπουλιόταν το Σύμπαν, να μην έμεναν άνεργοι οι μισοί Έλληνες, να μην πεινούσαν και να μην κρύωναν εκατοντάδες χιλιάδες μικρά παιδιά. 
Η κοσμηματοπώλης μαμά του Αλέξη ...θα χρυσωθεί από το κράτος που ελέγχουν οι τοκογλύφοι... που τόσο πολύ τους ωφέλησε μέσα από το προσωπικό της δράμα.Τέλος σε έναν ακόμη δικαστικό αγώνα της οικογένειας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου έδωσε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, το οποίο αποφάσισε την επικύρωση αποζημίωσης ύψους 800.000 ευρώ στη μητέρα και στην αδελφή του αδικοχαμένου μαθητή.
Με την απόφαση αυτή το ΝΣΚ έκανε δεκτή την αίτηση της μητέρας και της αδελφής του Αλ. Γρηγορόπουλου, για συμβιβαστική επίλυση διαφοράς, ύστερα από την κατάθεση έφεσης στην κρίση του Διοικητικού Πρωτοδικείου για επιδίκαση αποζημίωσης ύψους 900.000 ευρώ.
Η ιστορία ξεκίνησε το 2013 όταν οι δύο γυναίκες, με αγωγή τους, ξεκίνησαν να διεκδικούν το συνολικό ποσό των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ και συγκεκριμένα δύο εκατομμύρια η Τζίνα Τσαλικιάν και 700 χιλιάδες ευρώ η αδελφή του Αλ. Γρηγορόπουλου.
Τελικά, το Διοικητικό Πρωτοδικείο επιδίκασε, λόγω ψυχικής οδύνης, το ποσό των 900.000 ευρώ, αλλά κατά της απόφαση ασκήθηκε έφεση. Προκειμένου να λήξει η υπόθεση και να μην εισαχθεί εκ νέου ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου η οικογένεια προχώρησε σε συμβιβαστική επίλυση.
Όσο για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Μόλις πριν μερικές ημέρες και περίπου έξι χρόνια μετά την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση, ξεκίνησε τυπικά η δίκη ενώπιον του Μικτού Εφετείου Λαμίας με κατηγορούμενους τους ειδικούς φρουρούς Επαμ. Κορκονέα και Σαραλιώτη.

Προς το παρόν οι τακτικοί δικαστές έχουν απορρίψει τα σχετικά αιτήματα αναβολής και το δικαστήριο έχει διακόψει για τις 23 Δεκεμβρίου.
Πηγή: news247.gr
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes