Ο Παπανδρέου "ακούραστος" από εγκαίνια σε εγκαίνια στη Τουρκία



Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 ο κ. Παπανδρέου παραβρέθηκε στα εγκαίνια του "Μουσείου - Βιβλιοθήκης Abdullah Gül", που έγινε παρουσία του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και άλλων πολλών Τούρκων και Αράβων πολιτικών - προσωπικοτήτων.

Την ώρα που ο Τούρκος Πρόεδρος διερωτάται για το "δίκαιον" ή "άδικον" της συνθήκης της Λωζάνης, τις διεκδικήσεις ελληνικών νησιών από την γείτονα, τις εκατοντάδες παραβιάσεις του εθνικού μας εναέριου χώρου, αλλά και των εθνικών μας θαλάσσιων συνόρων στο "Αιγαίο που ανήκει στα ψάρια του"... Ο κ. Παπανδρέου ευδιάθετος όπως πάντα... "προωθεί" την Ελληνοτουρκική "Φιλία"... και την "επανέναρξη" του Ελληνοτουρκικού "Διαλόγου"... για την "επαναθέρμανση" των Ελληνοτουρκικών "Σχέσεων".
Η παραπάνω είδηση του Μανώλη Χατζησάββα δεν άρεσε σε "κάποιους", με αποτέλεσμα να ζητήσουν από το ιστολόγιο scribd να την κατεβάσει... Αυτοί οι "κάποιοι", φαίνεται, δεν θέλουν να μάθετε για τον "διπλωματικό μαραθώνιο" και τον "προσωπικό αγώνα" συμφιλίωσης του κ. Παπανδρέου... Γιατί άραγε;
Τα συμπεράσματα... δικά σας!
Πηγή: scribd.com



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes