Η Pakel Compania Naviera S.A. των Καμμένων χρωστά 10 χρόνια στο Δημόσιο του Παναμά

Δέκα (10) ολόκληρα χρόνια δεν πλήρωνε η Οικογένεια Καμμένου, ως όφειλε, το Υπουργείο Οικονομικών του Παναμά

Δεν κατέβαλαν για 10 συνεχόμενα χρόνια το λειτουργικό κόστος και τις συνδρομές του μητρώου της Offshore εταιρείας τους στον Παναμά με την επωνυμία Pakel Compania Naviera S.A., με αποτέλεσμα να χρωστάνε και στο Παναμέζικο Δημόσιο.

Του Μανώλη Χατζησάββα

"Μπαταξήδες" οι Καμμένοι και με την "βούλα" του Παναμά
Βάσει πρόσφατων πληροφοριών από το Υπουργείο Οικονομικών του Παναμά, η μητέρα του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου, κα. Πολύτιμη Καμμένου, και ο αποθανών πατέρας του Ηλίας Καμμένος, ως μοναδικοί μέτοχοι της Offshore εταιρείας Pakel Compania Naviera S.A., φαίνεται ότι δεν πλήρωναν για 10 ολόκληρα χρόνια τα τέλη της εταιρείας τους, ως όφειλαν, στο υπουργείο οικονομικών του Παναμά.


Παραβάτες κατά το Δημόσιο του Παναμά...
Η Οικογένεια Καμμένου παρότι σκαφάτοι, με βίλες και με εταιρείες στην Αγγλία, στην Κύπρο και με γιο τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης και συγκυβερνήτη του Πρωθυπουργού της χώρας κ. Αλέξη Τσίπρα, "φέσωσαν" το Δημόσιο του Παναμά.
Το Υπουργείο Οικονομικών του Παναμά με απόφαση που ελήφθη στις 19 Απριλίου 2016, τους έδιωξαν με τις "κλωτσιές" από τον Παναμά, αφού πρώτα τους αφαίρεσαν κάθε εταιρικό δικαίωμα, παύοντας την άδεια λειτουργίας του νομικού προσώπου, της ιδιόκτητης εταιρείας των Καμμένων, Pakel Compania Naviera S.A., με αποτέλεσμα η εταιρεία να διαγραφεί από τα Μητρώα Εταιρειών και να πάψει η λειτουργία της.



Πηγή: scribd.com



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes