Καμία ευθύνη σε πολιτικούς απεφάνθη το πόρισμα για τα δάνεια σε κόμματα-ΜΜΕ


Επειδή εξουσιοδοτούμε να μας κυβερνήσουν και να νομοθετούν κλέφτες και μαφιόζοι ...θα πρέπει να θεωρούμε αυτονόητο ότι όλες τους οι κομπίνες θα έχουν την προστασία του νόμου. 

Η καταστροφή των Ελλήνων, η καταλήστευση του ιδρώτα των πολιτών υλοποιείται μέσω εκατοντάδων νόμων, ώστε να καταστήσουν αδύνατη κάθε είδους ...νόμιμη αντίδραση ή αντίσταση. 
Μας κλέβουν κι αν αντισταθούμε μας βάζουν και φυλακή.
Με τον ίδιο τρόπο στήνουν επιτροπές, ώστε να αυτοδικαστούν για τυχόν απάτες και φυσικά ο τελικός τους σκοπός είναι να ΞΕΠΛΥΘΟΥΝ και να θωρακίσουν νομικά την πολιτική τους καριέρα από οποιαδήποτε μελλοντική προσπάθεια κάθαρσης.
Έβγαλε πόρισμα λοιπόν η κυβέρνηση ότι για τα τεράστια αεριτζήδικα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ που ΕΜΕΙΣ θα πληρώσουμε ...ΔΕΝ υπάρχουν ευθύνες πολιτικών προσώπων... αφού όλες τους οι απάτες είναι πάντα νομότυπες.Δεν προκύπτουν ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα στο πολυσέλιδο προσχέδιο του πορίσματος της εξεταστικής που δόθηκε στα κόμματα της αντιπολίτευσης και κλείνει έτσι το ενδεχόμενο σύστασης προανακριτικής επιτροπής. 

Της Άννας Καραβοκύρη

Στο προσχέδιο του πορίσματος που συνέταξε η κυβερνητική πλειοψηφία διατυπώνονται παραβατικές συμπεριφορές στην λειτουργία των τραπεζών και καταγγέλλεται το λεγόμενο «τρίγωνο της διαπλοκής» μεταξύ τραπεζικών στελεχών, μιντιαρχών και πολιτικών προσώπων. Η εξεταστική επιτροπή θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη προκειμένου να γίνει προσπάθεια για να συνταχθεί ένα ενιαίο πόρισμα, στο οποίο θα περιλαμβάνει τις παρατηρήσεις και των άλλων κομμάτων - πλην ΚΚΕ και ΧΑ όπου έχουν ήδη ξεκαθαρίσει πως θα εκδώσουν δικό τους πόρισμα.

Δείτε όλο το πόρισμα
Πόρισμα για τα Δάνεια σε Κόμματα - ΜΜΕ by antizitro on Scribd«Δεν προκύπτουν ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα στο προσχέδιο του πορίσματος της εξεταστικής» δήλωσε ο Σπύρος Λάππας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της εξεταστικής επιτροπής μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες συμπληρώνοντας πως «διατυπώνονται μόνον παραβατικές συμπεριφορές». 

Έντονη κινητικότητα και παρασκήνιο για το πόρισμα της επιτροπής για τις δανειοδοτήσεις των κομμάτων
Ερωτώμενος σχετικά με το ζήτημα που είχε προκύψει νωρίτερα με τον κεντρικό τραπεζιτη Γιάννη Στουρνάρα ο ίδιος υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα παλαιότερο προσχέδιο λέγοντας πως κάθε μέλος της επιτροπής είχε αναλάβει να συντάξει τμηματικά ένα μέρος του πορίσματος εισηγήθηκε την επίμαχη παρατήρηση η οποία ωστόσο στην συνέχεια απαλείφτηκε γιατί κρίθηκε ως ανυπόστατη και δεν μπορούσε να στοιχειοθετηθεί. 
Σχετικά με την φημολογούμενη ενδοκυβερνητική διαμάχη που φαίνεται να είχε ξεσπάσει με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο σχετικά με την διαρροή του προσχεδίου στα ΜΜΕ ο κ. Λάππας διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα και καμία διαφωνία μεταξύ των συγκυβερνώντων βουλευτών.
Το προσχέδιο του πορίσματος διανεμήθηκε πριν από λίγα λεπτά στα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Πηγή: real.gr


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes