Η «παραδοσιακή» μουσική των «Μακεντόνσκι»


Το παρακάτω video είναι από τον χορό του κόμματος των «Εθνικά Μακεδόνων» που προωθεί συνεχώς ο Βαλλιανάτος-Soros και οι Ιοί της Μοσάντ... για τη δημιουργία μειονοτικού θέματος στη Μακεδονία. 


Το γνωστό παιχνίδι... Εισαγωγή φρεσκογραμμένων τραγουδιών από τα Σκόπια (βλέπε παραπάνω φωτογραφία - υπογράμμιση) που παρουσιάζονται ως δήθεν παλιά τοπικά παραδοσιακά, τα οποία προσπαθούν να τα μάθουν στα μικρά παιδιά ως παράδοση των γιαγιάδων τους. Μόλις πέσουν χρήματα και δώσει το σύνθημα ο Soros... θα ξεφυτρώσουν από παντού γενίτσαροι. 
Αν σας πω τώρα όμως ότι ανάμεσα στους μουσικούς υπάρχει και μόνιμος Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, που εκτός από τα μαύρα της ορχήστρας πληρώνεται κι από το Ελληνικό Δημόσιο ...θα ανησυχείτε ακόμα για τα 18χρονα Αλβανάκια; 
Άκυρο... Η ορχήστρα θα παίζει δωρεάν βρε! Νομίζετε ότι όλα γίνονται για το χρήμα; 


Χορεύει κι ο Δικηγόρος Τάρτης ...που σχετίζεται με το HRW του Soros επίσης (βλέπε υπογράμμιση της παρακάτω φωτογραφίας) ...και υπήρξε Δικηγόρος δυο βουλευτών της Χρυσής Αυγής ...μιας και αρχικά δεν μπόρεσαν να βρουν έναν δικηγόρο που να είναι της δικής τους ιδεολογίας.



Έγραφε σχετικά με τον Τάρτη η "TRIBUNE" στις 18 Απριλίου 2015:



Αυτό σημαίνει διεθνιστική αλληλεγγύη εθνικιστών!
Ο δικηγόρος Χαλκίδας Θανάσης Τάρτης ο οποίος δηλώνει «Μακεντόνσκι», δηλαδή Βούλγαρος εθνικιστής που αυτοπροσδιορίζεται ως «Μακεδόνας» του ανύπαρκτου σλαβομακεδονικού έθνους, ανέλαβε δικηγόρος υπεράσπισης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρούση και Μίχου.
Αρχικά πολλοί απόρησαν. Κάποιοι είπαν «πώς είναι δυνατόν οι χρυσαυγίτες να καταφεύγουν σε φιλοσκοπιανό να τους υπερασπιστεί» και κάποιοι άλλοι, από την «χωρίς σύνορα» πλευρά, είπαν «πώς είναι δυνατόν αυτός να υπερασπίζεται χρυσαυγίτες που καταδιώκουν τους (ψευδο)μακεδόνες;».
Μα τι δεν βλέπετε πιο φανερό από τον ήλιο; Ο Θανάσης Τάρτης είναι σλαβομακεδόνας εθνικιστής. Οι χρυσαυγίτες είναι Έλληνες εθνικιστές. Μεταξύ εθνικιστών «αλληλεγγύη»! Τόσο απλά…
Δείτε και βίντεο, με τον Θανάση Τάρτη, να εξηγεί πώς ανέλαβε τους χρυσαυγίτες. Τη συνέντευξη την έδωσε στον χορό της εθνικιστικής Nova Zora.
Σημείωση, αυτός ο σλαβομακεδόνας εθνικιστής δηλώνει «αριστερός»… Για τα προσχήματα, φυσικά, ενώ είχε κατέβει και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, ως προσωπικός φίλος του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Τρίζουν τα κόκαλα του Ανδρέα Παπανδρέου που διακήρυττε ότι «το όνομά μας (Μακεδονία) είναι η ψυχή μας» και ότι «ποτέ δεν θα αναγνωρίσουμε κράτος με το όνομα Μακεδονία ή παράγωγά του».
Και τώρα κολάει το νέο σύνθημα: «Χρυσαυγίτες, ναζί, φιλοσκοπιανοί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί!» – Τι ωραία είναι όταν πέφτουν οι μάσκες; Δεν συμφωνείτε;





Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes