Διαγωνισμός ατάκας μεταξύ «πορτοφολάδων»...


Παρακάτω μπορείτε να διασκεδάσετε με τον "διαγωνισμό ατάκας" μεταξύ Θεοδωράκη (ΠΟΤΑΜΙ) και Καμμένου (ΑΝΕΛ) στη βουλή, σχετικά με τα "πόθεν έσχες"...

Διαβάσαμε σήμερα στο "NEWSBEAST":Αιχμές για το πόθεν έσχες του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ άφησε μιλώντας στη Βουλή ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης προκαλώντας ένταση με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η δήλωση πόθεν έσχες του κ. Καμμένου είναι μια δήλωση που τιμά τη διακυβέρνησή σας;» είπε ο κ. Θεοδωράκης.
«Δείτε το πόθεν έσχες μερικών υπουργών σας. Έχουν κότερα. Κάνουν διακοπές στα ακριβότερα σαλέ της Ευρώπης» υπογράμμισε και είπε ότι ενώ κάνουν αυτά εμφανίζουν χαμηλά εισοδήματα.
«Έχουν κότερα, κάνουν διακοπές στα ακριβότερα σαλέ της Ευρώπης και στο πόθεν έσχες δηλώνουν ότι το συνόλικό τους πορτοφόλι είναι 5.000-6.000. Πώς πάνε στην Αυστρία με τέτοιες καταθέσεις; Με ωτοστόπ;» είπε αρχικά ο κ. Θεοδωράκης.

«Το δικό μου πόθεν έσχες είναι πολύ ξεκάθαρο και φωτογραφίζει έναν άνθρωπο που άφησε ένα επάγγελμα με μεγάλα εισοδήματα για να μπει στην πολιτική», επεσήμανε στις διαμαρτυρίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.Παρακάτω στο σχετικό άρθρο του "NEWSBEAST", μπορείτε να διαβάσετε την άμεση "αιχμηρή" αντίδραση και απάντηση από την πλευρά των ΑΝΕΛ: Απάντηση στα όσα κατήγγειλε ο Σταύρος Θεοδωράκης για το πόθεν έσχες του Πάνου Καμμένου, έδωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.
«Η δήλωση πόθεν έσχες του κ. Καμμένου είναι μια δήλωση που τιμά τη διακυβέρνησή σας;» αναρωτήθηκε ο κ. Θεοδωράκης, μιλώντας στη βουλή και συνέχισε: «Δείτε το πόθεν έσχες μερικών υπουργών σας. Έχουν κότερα. Κάνουν διακοπές στα ακριβότερα σαλέ της Ευρώπης και στο πόθεν έσχες δηλώνουν ότι το συνολικό τους πορτοφόλι είναι 5.000 - 6.000 ευρώ. Πώς πάνε στην Αυστρία με τέτοιες καταθέσεις; Με ωτοστόπ;»
«Τα χρήματα που έχει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος είναι καθαρά και δεν προέρχονται ούτε από νταβατζήδες, ούτε από σακίδια», δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.
«Δεν έχει πλουτίσει με ποτάμια χρημάτων. Αντίθετα, η περιουσία του μειώθηκε από τότε που μπήκε στην πολιτική. Τα ποσά που πληρώνει στην εφορία είναι στη διάθεση όλων», πρόσθεσε.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes