Διορίζουν την Rothschild σύμβουλο για το ελληνικό χρέος


Η Ελλάδα σχεδιάζει να προσλάβει την Rothschild ως σύμβουλο για το χρέος σε μια προσπάθεια να δώσει τέλος στην ατέρμονη αντιπαράθεση με τους δανειστές και να αποφύγει την χρεοκοπία, γράφουν οι FT.

Σύμφωνα με το σχέδιο, η Rothschild θα αναλάβει να συμβουλεύει την Ελλάδα σε όλους τους τομείς που συνδέονται με το χρέος, συμπεριλαμβανομένων των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές, το ενδεχόμενο ένταξης στο πρόγραμμα αγοράς ομολόγων της ΕΚΤ (ύψους € 80 δισ. το μήνα) καθώς και την έξοδο στις αγορές με την έκδοση ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, αναφέρουν δύο άτομα με άμεση γνώση του θέματος.


FT: Greece plans to appoint Rothschild as debt adviser
Όσο για την αμοιβή της Rothschild. Θα πάρει ένα μπόνους όταν η Ελλάδα ανακτήσει την πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές, σημείωσαν οι ίδιες πηγές.

Στη θέση της Lazard
Ο διορισμός της Rothschild ως σύμβουλος δημοσίου χρέους, που μάλιστα θα απαιτήσει υπουργική έγκριση, θα αντικαταστήσει τη σύμβαση του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών με την αμερικανική επενδυτική τράπεζα Lazard, η οποία συμβουλεύει τη χώρα από το πρώτο πακέτο διάσωσης, το 2012.


Πηγή: newmoney.gr

Κι ένα πολύ κατατοπιστικό άρθρο για τα μεγάλα αρπακτικά που μας «συμβουλεύουν» ώστε λίγο μετά να αρπάξουν τη Δημοσία Περιουσία ως «επενδυτές»:


Ιδιωτικοποιώντας τις ιδιωτικοποιήσεις
Και προς θεού μη πάει το μυαλό σας στο ότι το ζητούμενο είναι να σωθεί η χώρα! Το ζητούμενο για τους πολιτικάντηδες - υπαλλήλους των τοκογλύφων είναι... ν' αλλάξουν χέρια τα σπίτια μας ...νόμιμα, χωρίς ποτέ να μπορέσουμε να τα διεκδικήσουμε νομικά. Στρώνουν με λίγα λόγια το "νομικό χαλί" της μεγάλης ληστείας...


Έναν Τραπεζίτη Rothschild έφερε στην Ελλάδα ο Όθωνας και παραλίγο θα μας βομβάρδιζαν οι Άγγλοι επειδή δεν τον υποδεχτήκαμε με ροδοπέταλα. 


Κι ο Τσίπρας πάλι σ' έναν Rothschild αναθέτει να μας «συμβουλεύσει» για το Δημόσιο Χρέος. Στην πραγματικότητα αναλαμβάνουν τον έλεγχο οι Rothschild για να βεβαιωθούν ότι οι κερδοσκόποι δεν θα χάσουν ούτε μισό ευρώ αλλά και για να φροντίσουν ώστε η Δημόσια Περιουσία να καταλήξει στα δικά τους ή σε κατάλληλα χέρια ...χωρίς κόστος. 


Ένα πολύ κατατοπιστικό άρθρο για το πως λειτουργεί αυτό το κόλπο Συμβούλων Ιδιωτικοποίησης που είναι ταυτόχρονα και οι αγοραστές της Δημόσιας Περιουσίας θα βρείτε στον παραπάνω σύνδεσμο του ΑΖ: Ιδιωτικοποιώντας τις ιδιωτικοποιήσειςΟι κυβερνήσεις πέφτουν... οι Rothschild πάντα στο πλευρό μας... κόβουν και παίρνουν τα φιλέτα.
Έπρεπε να καταστραφεί και να υποδουλωθεί η Ελλάδα... για να ακούσουμε στη Βουλή το επίθετο των ακατανόμαστων. Όσο δούλευαν υπογείως για να φτάσουμε στην καταστροφή... όλα τα κόμματα, οι μεγάλοι δημοσιογράφοι και οι ιστορικοί φρόντιζαν με σπουδή να μην συλλαβίσει ποτέ κανείς αυτό το επίθετο.

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes