Βουλγαρία: Ένα στα τέσσερα παιδιά υποσιτίζεται!


Οι επικυρίαρχοι ηδονίζονται με τη δυστυχία των ανθρώπων. Θησαυρίζουν κλέβοντας τον πλούτο των λαών σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις μαφιόζων που επιβάλλουν μέσω της καλά ελεγχόμενης «Δημοκρατίας»Δυτικού Τύπου.


«Η πείνα είναι μια καθημερινή πραγματικότητα για σχεδόν κάθε τέταρτο παιδί στη Βουλγαρία»,
γράφει η 'Ακτουάλνο'.
Τα στατιστικά στοιχεία της αρμόδιας βουλγαρικής υπηρεσίας δείχνουν ότι η πείνα είναι μια καθημερινή πραγματικότητα σε αυτήν την ευρωπαϊκή χώρα, αφού ένα στα τέσσερα παιδιά δεν έχει τροφή, και εννοούμε για μια πλήρη και ισορροπημένη διατροφή, γράφει η βουλγαρική «actualno.com» επικαλούμενη δηλώσεις της Τσάνκα Μιλάνοβα, εκτελεστικός διευθυντής της Βουλγαρικής Τράπεζας Τροφίμων.
«Διαπιστώνουμε ότι πάνω από το 37% των παιδιών στη Βουλγαρία δεν καταναλώνει την απαιτούμενη ποσότητα φρούτων και λαχανικών, γαλακτοκομικών προϊόντων και κρέατος. Οι πενιχρές συντάξεις έχουν, επίσης, δημιουργήσει μια πενιχρή κατάσταση αφού ένας στους δύο συνταξιούχους έχει ανάγκη τροφής».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, και σε αυτήν τη βαλκανική χώρα πάνω από 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας.
«Μιλάμε για μηνιαίαι εισόδημα της τάξης των 300 λέβα (150 Ευρώ) που τους παραχωρείτε ως σύνταξη για να επιβιώσουν», πρόσθεσε  η Τσάνκα Μιλάνοβα.
Σύμφωνα με την ίδια, οι άνθρωποι αυτοί με τα χρήματα αυτά πρέπει να ζήσουν και πέρα από την τροφή να φροντίσουν και τις υπόλοιπες ανάγκες τους.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes