Η δυτική προπαγάνδα περί μουσουλμανικής «απανθρωπιάς»


Ο Ευαγγελάτος και η Τατιάνα είναι κατά του ρατσισμού... αλλά το Newsit... με μοναδική ευκολία στοιχοποιεί ΟΛΟΥΣ τους τσιγγάνους και με μοναδική ευκολία αναφέρεται με ρατσιστικό χαρακτηρισμό για να τους διαχωρίσει σαφώς από τους Έλληνες μη τσιγγάνους. Μέσω αυτής της αόρατης ρατσιστικής προπαγάνδας σπρώχνουν στο υποσυνείδητο των ΜΗ τσιγγάνων Ελλήνων την «πεποίθηση» ότι οι Έλληνες τσιγγάνοι είναι όλοι κλέφτες. 


Πηγή: newsit.gr
Αυτή η προπαγάνδα στο υποσυνείδητο μετατρέπεται σε ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον των τσιγγάνων στα σχολεία και παντού... και τότε κάνει την εμφάνισή του ο φιλάνθρωπος Βαλλιανάτος, να τους προσφέρει στοργή και προδέρμ... με τη χρηματοδότηση του Soros. Το ίδιο γίνεται και με την τρομοκρατία... 
Πρέπει όλοι να μάθουμε ότι αυτός που σκόρπισε τον θάνατο στην Αγγλία ήταν Μουσουλμάνος... ενώ κανείς δεν φρόντισε να μάθουμε σε ποια θρησκεία ανήκαν αυτοί που ισοπέδωσαν με βομβαρδισμούς τη Γιουγκοσλαβία, τη Συρία, το ΙΡΑΚ, τη Λιβύη. 
Ο Obama έριξε 26.000 βόμβες μέσα στο 2016... αποκλειστικά σε μουσουλμανικές χώρες. 

Πηγή: grothia.gr


Πηγή: protothema.gr
Ο τρομοκράτης του Λονδίνου... ήταν γέννημα θρέμμα της Αγγλίας όπως οι τρομοκράτες του Παρισιού ήταν Γάλλοι και Βέλγοι πολίτες.
Δεν ακούσαμε ποτέ έναν Σύριο οπαδό του Άσαντ να σκοτώνει έναν Δυτικό, δεν ακούσαμε κάποιον από την Υεμένη να σκοτώνει έναν Δυτικό και θα είχαν κάθε λόγο να απαντήσουν στα εγκλήματα της Δύσης εναντίον τους.
Όμως τα τρομοκρατικά χτυπήματα αυτά... σκοπεύουν στη δημιουργία τρόμου στον λαό κι όχι στους πολιτικούς.
Μπορεί να μας εμφανίζουν φανατικούς Ισλαμιστές ως εκτελεστές, αλλά οι πραγματικός εντολέας μπορεί να είναι οποιοσδήποτε και το πιθανότερο να μην είναι μουσουλμάνος καν, ώστε να αποπροσανατολίσει τις μάζες.
Η φωτογραφία μίας μουσουλμάνας δίπλα σε ένα από τα θύματα της επίθεσης στο Λονδίνο ...χρησιμοποιήθηκε ως ακόμα μία «απόδειξη» της «απανθρωπιάς» των μουσουλμάνων «δολοφόνων» των πολιτισμένων Δυτικών.


Πηγή: dailymail.co.uk
Τη γραμμή έδωσε ο γνωστός σιωνιστής Milo Yannopoulos. 



Πόσοι όμως έμαθαν ότι ο ίδιος ο φωτογράφος που αποθανάτισε τη συγκεκριμένη στιγμή βγήκε και είπε στα ΜΜΕ ότι η κοπέλα είχε ήδη προσφέρει βοήθεια πριν πάρει τηλέφωνο στους δικούς της να τους πει ότι η ίδια είναι καλά. 
Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα συμφέροντα που θέλουν να διαχωρίσουμε τους ανθρώπους από τους μουσουλμάνους, διότι αυτά τα συμφέροντα κλέβουν τη γη και τους φυσικούς πόρους μουσουλμανικών λαών.



Και η προπαγάνδα είναι τόσο προσεγμένη που χιλιάδες άνθρωποι την καταπίνουν αμάσητη, την αναμεταδίδουν και πολλαπλασιάζουν την αποτελεσματικότητά της, λόγω βλακείας. Βλέπετε είναι πολύ βολικό να βρίζεις τους Μουσουλμάνους ...όταν όλα τα ΜΜΕ ελέγχονται από εχθρούς των Μουσουλμάνων.


Πηγή: en.alalam.ir
Αν η συζήτηση όμως ακουμπήσει τα εγκλήματα των Ισραηλινών ...όλοι αυτοί που ξεσπαθώνουν εναντίον των «απάνθρωπων» Μουσουλμάνων... καταπίνουν ξαφνικά τη γλώσσα τους.
Μετά από 576.000 νεκρά παιδάκια στο ΙΡΑΚ και 400.000 νεκρούς στη ΣΥΡΙΑ... δεν απορεί κανένας που δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ «απάνθρωπος» Ιρακινός ή Σύριος να εκδικηθεί γι' αυτά τα εγκλήματα κατά του λαού του; 
Σε όλα τα τρομοκρατικά χτυπήματα, που στόχευσαν αθώους πολίτες και ποτέ τους αξιωματούχους... εμπλέκεται πάντα η ISIS που ξέρουμε ότι χρηματοδοτείται και δουλεύει για το Ισραήλ και σκοτώνει σταθερά μουσουλμάνους Σύριους, Λιβανέζους και Ιρακινούς... 
Το ότι δηλώνουν κι αυτοί Μουσουλμάνοι και φωνάζουν τον Αλλάχ ...είναι γιατί δεν πρέπει να καταλάβουμε ποιος βρίσκεται από πίσω τους.








Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes