Δημιουργούν τα ΜΜΕ κατ' εντολή πολεμικό κλίμα;


Μάλλον πρέπει να γράφουν ό,τι τους λένε, διαφορετικά δεν δικαιολογείται η ασχετοσύνη των ΜΜΕ, που δεν έχει προηγούμενο. Σίγουρο είναι ότι δημιουργούν πολεμικό κλίμα κατ' εντολή και αποπροσανατολίζουν το λαό για να καλύψουν την συνέχιση της μεγάλης ληστείας εις βάρος της χώρας.


Δημοσίευε χθες 07.03.2017 το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»:


«Η Άγκυρα βγάζει και δεύτερο ερευνητικό σκάφος στο Αιγαίο. Εξέδωσε νέα NAVTEX - Το σκάφος θα πλεύσει το Βόρειο Αιγαίο, μεταξύ Λήμνου και Άθω και θα ολοκληρώσει στις 18 Μαρτίου. Η Τουρκία επιμένει στην προκλητική της τακτική έναντι της Ελλάδας, αποφασίζοντας να βγάλει και δεύτερο ερευνητικό σκάφος στο Αιγαίο, μετά το Cesme. Με ανακοίνωση που εκδόθηκε την Τρίτη, η Άγκυρα γνωστοποιεί πως την Τετάρτη θα πλεύσει στο Βόρειο Αιγαίο, μεταξύ Λήμνου και Άθω το ερευνητικό σκάφος K/PIRI REIS.»
ΚΑΤΑΡΧΑΣ, η Τουρκική Οδηγία TURNHOS N/W: 289/17 συγκεκριμένα αναφέρει:


«ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟ - Ωκεανογραφική ΕΡΕΥΝΑ, από το R/V K. PİRİREİS μεταξύ 8-18 Μαρτίου 2017 εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων του Αιγαίου και τα διεθνή ύδατα της Μεσογείου. Ζητείτε μεγάλη κλίνη. (Δηλ. ζητάει δέσμευση διευρυμένου εύρους κατά την διάρκεια πλοής του, προφανώς για τους εξοπλισμούς που θα φέρει κατά την διάρκεια των ερευνών)».
Ό,τι άλλο διαβάζουμε είναι απλά ΣΑΝΟ…
Ανεξάρτητα από την Τουρκική «NAVTEX», το ερώτημα που προκύπτει για τα «παπαγαλάκια» της δημοσιογραφίας είναι το εξής: Και που ήσασταν ρε «γίγαντες της δημοσιογραφίας» πέρυσι όταν το ιδιωτικό τουρκικό ωκεανογραφικό σκάφος R/V KOCA PİRİ REİS έκανε τα ίδια, ίσως και χειρότερα για λογαριασμών Άγγλων πελατών, ενώ το ωκεανογραφικό σκάφος του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού TCG ÇEŞME έχει δεσμευμένες περιοχές στο Αιγαίο, μέσα στα πόδια μας, εδώ και χρόνια, και κόβει βόλτες ανενόχλητο;


Το ιδιωτικό τουρκικό Ωκεανογραφικό σκάφος R/V KOCA PİRİ REİS ανήκει στο Πανεπιστήμιο Dokuz Eylül (βλέπε παραπάνω φωτό) και θα πραγματοποιήσει έρευνα παρόμοια με την παρακάτω απεικονιζόμενη, και δεν είναι ούτε η πρώτη, αλλά ούτε και η τελευταία.



Πληροφοριακά ΣΗΜΕΡΑ, το ιδιωτικό τουρκικό Ωκεανογραφικό σκάφος R/V KOCA PİRİ REİS είναι στην "Άγκουρα" στην περιοχή Urla στην Σμύρνη, «παρέα» με κάτι Αμερικανικά πολεμικά πλοία, συγκεκριμένα την Αμερικανική φρεγάτα USS Ainsworth και ένα ρυμουλκό ΕΔΩ:


Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία (πέρα από την απουσία μας από τα ΙΜΙΑ), και το υποβαθμίζουν για ευνόητους λόγους, είναι η έρευνα που πραγματοποιεί το ωκεανογραφικό σκάφος του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού TCG ÇEŞME από 6 έως 10 Μαρτίου στα διεθνή ύδατα έξω από την χερσόνησο του Άθου (βλέπε παρακάτω φωτό).



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes