Όταν άλλοι «επαναστατούσαν» με όπλα... κι εμείς με καρδούλες και smileys


Τον Ιανουάριο η Ισπανική Αστυνομία εντόπισε μία αποθήκη... που περιείχε ...10.000 όπλα καθώς και αντιαεροπορικά πυροβόλα. Έγραψαν ότι προορίζονταν για το οργανωμένο έγκλημα. Θα μπορούσαν να βρεθούν και στα χέρια ...«αυθόρμητων» επαναστατών ...όπως αυτών στην Ουκρανία.

«Επαναστατών» που σκότωσαν χιλιάδες άμαχους για να πετύχουν την ένταξη της Ουκρανίας στην Ε.Ε., στο Ευρώ και στο ΝΑΤΟ. Αυτούς τους «επαναστάτες» συνεχάρη ο Βενιζέλος, ο Τσίπρας και η ΝΔ και γι' αυτούς τους επαναστάτες η Ελλάδα εφαρμόζει κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας. 
Όταν το Σύστημα θέλει «επανάσταση» ...τότε βρίσκει επαγγελματίες μισθοφόρους, έμπειρους ελεύθερους σκοπευτές, τους παρέχει μετρητά, τους εξοπλίζει, τους παρέχει δίκτυα πληροφόρησης, γιάφκες, πλαστά διαβατήρια, αυτοκίνητα και νομική υποστήριξη. 
Και τέτοιες επαναστάσεις φέρνουν όντως αλλαγές κι ανατροπές.
Αντίθετα όταν τα θύματα του Συστήματος θέλουν να επαναστατήσουν... κατεβαίνουν στην πλατεία Συντάγματος με κιθάρες... κι ακούν ως εντυπωσιασμένοι ιθαγενείς «επαναστατκές» ομιλίες από τον Τσακαλώτο, τον Κατρούγκαλο, τον Βαρουφάκη και τον Καζάκη... σε τραπέζι με ζωγραφισμένες καρδούλες και χαμογελαστά προσωπάκια. 
Τέτοιες επαναστάσεις ...εννοείται οδηγούν σε νέα Μνημόνια ισχύος 99 ετών, σε καθιέρωση του πλαστικού χρήματος κι άλλα τέτοια αμεσοδημοκρατικά και Συνταγματικά... 
Η «επανάσταση» στην Ουκρανία στοίχισε τη ζωή σε χιλιάδες άμαχους και στην Ελλάδα περιμέναμε την επανάσταση ζωγραφίζοντας καρδούλες και smileys 😊😊😊😊💓💓💓

Πηγή: bbc.com










Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes