Η «επαναστατική αριστερά» ξεπουλάει τον ΔΕΣΦΑ στη μαφιόζικη SOCAR


Ο περιούσιος Moscovici καίγεται να αποκρατικοποιήσουμε τον ΔΕΣΦΑ με σκοπό να τον αρπάξει η κρατική SOCAR του Αζερμπαϊτζάν. Γιατί άραγε είναι τόσο σίγουρος ότι η κρατική διοίκηση της Socar του καθεστώτος στο Αζερμπαϊτζάν θα είναι λιγότερο διεφθαρμένη από την Ελληνική κρατική διοίκηση; 


Πηγή: naftemporiki.gr

Γιατί απλά ...η SOCAR δεν είναι μια κρατική εταιρία όπως την γνωρίζουμε, ούτε το Αζερμπαϊτζάν είναι ένα ανεξάρτητο κράτος. Ο ΔΕΣΦΑ περνώντας στα χέρια της SOCAR σημαίνει πρακτικά ότι θα ελέγχεται από τους Rothschild που είναι και οι ιδρυτές της Socar.
H "επαναστατική αριστερά" ξεπουλάει τον ΔΕΣΦΑ στην μαφιόζικη εταιρία SOCAR που εκμεταλλεύεται τα πετρέλαια του Αζερμπαϊτζάν. Οι αριστεροί συνδικαλιστές θα τ' αρπάξουν χοντρά, θα κάνουν την καλή τους επιτρέποντας το ξεπούλημα στους Μαφιόζους. Οι δημοσιογράφοι θα πάρουν κι αυτοί μερίδιο. Όλα θα φαντάζουν υπέροχα. 

Πηγή: newsbomb.gr

Για να μας επιτρέψουν να δανειστούμε από τους Ευρωπαίους πολίτες, θα πρέπει να χαρίσουμε τα πάντα στους Rothschild. Τους άρχοντες του πλανήτη, όπως τους έλεγε ο Λόρδος Byron.
Τα πετρέλαια του Baku ...ανέκαθεν ήταν υπόθεση των Rothschild... και μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης ...ελέγχονται από την ΚΡΑΤΙΚΗ δήθεν εταιρία SOCAR.

Πηγή: socarplus.az

Πολύ παράξενο για μία χώρα που ελέγχεται από τους Δυτικούς, όπου η διαφθορά στο Δημόσιο σπάει όλα τα ρεκόρ... και που δεν έχει έναν Πούτιν στην ηγεσία της ...να κατάφερε να διατηρήσει ΚΡΑΤΙΚΑ τα πετρέλαιά της, την ίδια στιγμή που η «αριστερά» στην Ελλάδα θα ιδιωτικοποιήσει ό,τι δεν πρόλαβε η «δεξιά»...


Κάπου θα βρωμάει αυτή η υπόθεση!
Κι όντως... διαβάζοντας τα ψιλά γράμματα μαθαίνουμε ότι η μαφιόζικη εταιρία SOCAR δεν έχει καθόλου διαφανείς διαδικασίες, χρησιμοποιεί OFF SHORE για να εξάγει τα κέρδη σε μυστηριώδεις ιδιώτες, που δήθεν της παρέχουν υπηρεσίες πολλών εκατομμυρίων ...με απευθείας ανάθεση και χωρίς διεθνείς διαγωνισμούς. Μία δημοσιογράφος που προσπάθησε να ερευνήσει που καταλήγουν τα κέρδη της κρατικής Socar ...βρέθηκε στη φυλακή. 
Σ' αυτή την εταιρία που εμφανίζεται κρατική αλλά ιδιωτικοποιεί τα κέρδη μέσω off shore και άλλων μαφιόζικων μεθόδων ...ετοιμάζονται να παραδώσουν τον ΔΕΣΦΑ. 
Και για να μην ακούγεται ούτε λέξη για τα συγκεκριμένα σκάνδαλα της SOCAR ...προφανώς από πίσω βρίσκονται ...βιτρίνες των Rothschild.
Δεν γίνεται όλοι οι Ρώσοι ολιγάρχες να δουλεύουν για τους Rothschild ...και τα πετρέλαια του Αζερμπαιτζάν ...να αφέθηκαν στη διαχείριση του διεφθαρμένου Αζέρικου Δημοσίου Τομέα. 
Επί 46 χρόνια στο Αζερμπαϊτζάν κυβερνούν μαφιόζοι πατέρας και γιος ...αλλά φυσικά η λέξη ΚΑΘΕΣΤΩΣ, δεν αναφέρεται ποτέ σε αντίθεση με την κυβέρνηση στην Συρία και τώρα στην Τουρκία.
Πηγή: wikipedia.org



Διαβάστε επίσης:




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes