Μητέρα Γρηγορόπουλου: «Οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης η δολοφονία του γιου μου»


Μέχρι και η μάνα του Γρηγορόπουλου συνειδητοποίησε ότι η «αυθόρμητη» επανάσταση της γενιάς των 700 ευρώ το 2008... ήταν προϊόν σχεδιασμού για την αποσταθεροποίηση της χώρας.


Πηγή: real.gr
Αυτό το σχέδιο οικονομικής καταστροφής υπηρέτησαν με φανατισμό οι ελληνόφωνοι πράκτορες-πολιτικοί, συνδικαλιστές, κομματόσκυλα, καναλάρχες, δημοσιογράφοι, εκδότες... που έριχναν λάδι στη φωτιά με δακρύβρεχτα πρωτοσέλιδα, ενώ ζητούσαν από την πρώτη μέρα των επεισοδίων ...εκλογές ...για να έρθει η «Ελληνική Άνοιξη» και οι «νεράιδες» του ΔΝΤ. 
Έπρεπε να θησαυρίσουν τα αφεντικά τους όπως οι Rothschild, o Soros και λοιποί «φιλάνθρωποι», μέσα από τη ληστεία ιδιωτικού και δημόσιου πλούτου... με πρόσχημα τη σωτηρία μας. 
Κι αυτό το κατάφεραν μια χαρά. 


Συνήγορος της μάνας του Γρηγορόπουλου ...η Ζωή Κωνσταντοπούλου... που υπερασπίστηκε και το Indymedia-Soros, που λειτουργούσε ως κέντρο διεύθυνσης των τρομοκρατικών επιθέσεων στο κέντρο της Αθήνας ...από τους ξένους «αυθόρμητους» επαγγελματίες κουκουλοφόρους. 
Για να είναι όλα υπό τον έλεγχο της ελίτ και της εξουσίας.Την σφαίρα που σκότωσε τον Αλέξη ...την δημοσίευσε μόνο η Real news... Καμία άλλη εφημερίδα. Αντιθέτως εφημερίδες που ανήκουν σε ηθικούς νταβατζήδες... όπως το ΕΘΝΟΣ ...φρόντιζαν με επιμονή για τη διατήρηση του κλίματος εκτροπής ...με την ελπίδα να συνεχιστούν τα επεισόδια και να παραιτηθεί ο Καραμανλής.

Πηγή: ethnos.gr
Η μητέρα εμπλέκει τον Κορκονέα στο οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας. Με βάση τα στοιχεία που έχουμε... τα επεισόδια ήταν σίγουρα ελεγχόμενης κατεύθυνσης και μόνο αυτά μπορούσαν να αποσταθεροποιήσουν την χώρα ...όχι μια δολοφονία από μόνη της. Η σφαίρα φαίνεται να έχει εξοστρακιστεί, άρα μάλλον δεν ήταν προσχεδιασμένη η δολοφονία ...αλλά τα έκτροπα που επακολούθησαν.
Εκτός βέβαια... εάν ο εξοστρακισμός της σφαίρας ήταν κατασκευασμένος. Δεν αναδείχτηκε όμως καθόλου, παρόλο που ήταν προφανής. Πριν καν γίνει η δίκη, ο Χρυσοχοΐδης μιλούσε για ΔΟΛΟ-φονία και τελικά η απόφαση μιλούσε για Δόλο... Πολύ ύποπτη υπόθεση γενικά.
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes