Ο Μπαλαούρας θέλει να «σβήσει» το Άγιο Φως [Βίντεο]


Οι πράκτορες του Soros και των ξένων υπηρεσιών στην κυβέρνηση δεν τους ενόχλησαν. Τα δισεκατομμύρια που φαγώθηκαν από εμπόρους όπλων δεν τους ενόχλησαν. Τα δισεκατομμύρια που φαγώθηκαν με τους Ολυμπιακούς δεν τους ενόχλησαν. Τα εικονικά χρέη που αναγνώρισαν ως νόμιμα και τα οποία μας φόρτωσαν κι αυτοί κι οι προηγούμενοι, επίσης δεν τους ενόχλησαν. Όλα τα ξέχασαν, όλα παραγράφηκαν. 

Έλυσαν τα μεγάλα προβλήματα κι ασχολούνται πλέον και με τη μεταφορά του Αγίου Φωτός. 
Θέλουν να εξοικονομήσουν λεφτά για τα διάφορα Μουσεία εμφυλιακής και σιωνιστικής προπαγάνδας που ετοιμάζουν.



Χαρακτηριστικό το ακόλουθο δημοσίευμα από "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ":



Νέα επίθεση κατά του… Αγίου Φωτός εξαπέλυσε ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας ο οποίος σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Ένωσης Αθέων για το κόστος μεταφοράς του στην Ελλάδα έκανε λόγο για ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου λέγοντας ότι είναι απαράδεκτο να το ενισχύουμε.
Όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon: «Είναι απαράδεκτο το ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και το ενισχύουμε με το κράτος, όπου το κράτος πρέπει να είναι ανεξίθρησκο». Παράλληλα έθεσε και την παράμετρο του κόστους, όπως εξάλλου είχε κάνει με ερώτησή του και τον Μάιο του 2015 όταν μαζί με άλλους βουλευτές είχε κάνει λόγο για «οπισθοδρομικό έθιμο».
Ερωτηθείς μάλιστα αν έχει την ίδια άποψη μετά την απάντηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας το 2015 που σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει ότι το κόστος το καλύπτουν ιδιώτες, ο κ. Μπαλαούρας απάντησε: «Πάντα την έχω… έκανα την ερώτηση και δεν ξέρω τι θα γίνει».




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes