Η διαφήμιση της αλόης χάλασε το image της Άννας Βίσση [Βίντεο]


Άφωνους μας αφήνει η παρακάτω «είδηση» που θέλει την Άννα Βίσση σοκαρισμένη να ζητά να αποσυρθεί διαφήμιση όπου παρουσιάζει το προϊόν ALOE V, για την οποία έχει συμφωνήσει να εισπράξει μέσα στην οικονομική κρίση που διανύουμε το ποσό των 80.000 ευρώ, επειδή είναι «φτηνή» παραγωγή. 

Πηγή: koolnews.gr
Το σοκ της Άννας Βίσση μετά τις αντιδράσεις των θαυμαστών της για τη λανθασμένη –κατ’ αυτούς- απόφασή της να διαφημίσει στην τηλεόραση προϊόντα που προμοτάρει το Epsilon, υπήρξε μεγάλο.
Πολλοί έκαναν λόγο για «φτηνή» παραγωγή αλλά και για πολύ κακό φωτισμό, που έβλαψε πολύ την εικόνα της τραγουδίστριας, με τα τελευταία νέα να τη θέλουν να έχει προβεί σε συνάντηση με το κανάλι με το οποίο συνεργάζεται για το Star Academy, προκειμένου η συγκεκριμένη διαφήμιση να… αποσυρθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του KoolNews.gr, η καλλιτέχνις συμφώνησε με το Epsilon το ποσό των 250.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Star Academy και άλλες 80.000 ευρώ για τη διαφήμιση της αλόης.
Συνεπώς, το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό που τη θέλει να βρίσκεται σε συζητήσεις για τη δημιουργία μιας νέας διαφήμισης, σαφώς καλύτερης ποιότητας…

Δείτε τη διαφήμιση:




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes