Συμφωνία 100 δισ. σε εξοπλιστικά κλείνουν οι ΗΠΑ με τη Σαουδική Αραβία

Και χωρίς μαντήλα... όταν μιλάμε για μπίζνες δισεκατομμυρίων. Λίγο παραδίπλα στην Υεμένη η Σαουδική Αραβία βομβαρδίζει σχολεία και υποδομές προκαλώντας κρούσματα χολέρας.
Ξέρετε γιατί κανένας δεν ασχολείται με τα εγκλήματα του καθεστώτος στο χαρούμενο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας; Γιατί εκτός από το να συμμετέχει στους πολέμους ενάντια στους εχθρούς του Ισραήλ ...οι γλυκούληδες Σαουδάραβες ...παραδίδουν όλα τους τα έσοδα στους Δυτικούς για αγορές οπλικών συστημάτων κλπ.



Ο υπεύθυνος που μίλησε στο Reuters, με όρο την διατήρηση της ανωνυμίας του, είπε ότι το εξοπλιστικό πακέτο ίσως και να ξεπεράσει τα 300 δισ. δολάρια σε βάθος δεκαετίας, βοηθώντας τη Σαουδική Αραβία να ενισχύσει τις αμυντικές της δυνατότητες, διατηρώντας παράλληλα το ποιοτικό στρατιωτικό πλεονέκτημα του Ισραήλ, συμμάχου των ΗΠΑ, έναντι των γειτόνων του.
Πηγή: reuters.com 
Ετοιμάζεται συμφωνία ύψους 100 δισεκατομμυρίων πολύ σύντομα και στην επόμενη δεκαετία προβλέπεται να ξεπεράσει τα 300 δισεκατομμύρια δολάρια. Και εννοείται ότι παράλληλα οι ΗΠΑ θα χαρίζουν οπλικά συστήματα στο Ισραήλ, πληρωμένα από τους Αμερικανούς φορολογούμενους προκειμένου να διατηρεί την υπεροπλία έναντι των γειτονικών χωρών.
Μόνο ο γλυκούλης Obama υπέγραψε στρατιωτική βοήθεια προς το Ισραήλ με τις περισσότερες παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων ...ύψους 38 δισεκατομμυρίων δολαρίων. 

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Obama και την κυβέρνησή του γι' αυτή την ιστορική συμφωνία", δήλωσε ο Netanyahu, μετά το εξοπλιστικό δωράκι ύψους 38 δισ. δολαρίων που έλαβε από τον νομπελίστα ειρήνης Obama.
Πηγή: reuters.com
Έχοντας διπλασιάσει το Αμερικάνικο Δημόσιο Χρέος ...αυτά τα λεφτά ήταν πενταροδεκάρες για την μαριονέτα των Rothschild και του Soros.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes