Αύξηση κατά 54% των θανάτων από τη νόσο Αλτσχάιμερ!


Μετά από χιλιάδες χρόνια φυσικής εξέλιξης ...τα τελευταία 17 χρόνια αυξήθηκαν ξαφνικά και κατά 54% οι θάνατοι εξαιτίας της νόσου Αλτσχάιμερ. Κι αυτοί που μπορούν να εντοπίζουν μόρια στον Πλανήτη Άρη ...δεν βρίσκουν δήθεν την αιτία αυτού του σύγχρονου φαινομένου.

Πουθενά δεν αναφέρουν έστω την πιθανή αιτία. Σαν να πρόκειται για φυσικό φαινόμενο που δεν μπορούν να το συνδέσουν με κάποια τοξικά χημικά που το κράτος αδειοδότησε ως ασφαλή για την υγεία των ανθρώπων. 
Κι αυτός βέβαια είναι ο λόγος που δεν αναφέρουν το παραμικρό. Θέλουν να στήσουν την κατάσταση νομικά όπως έκαναν με το τσιγάρο. Το αδειοδότησαν ως ασφαλές για την υγεία των ανθρώπων, γνωρίζοντας τα προβλήματα και τον εθισμό που προκαλεί, με μοναδικό σκοπό να μετατρέψουν τον εθισμό σε σταθερά έσοδα... και μετά για να αποφύγουν χιλιάδες αγωγές πολλών εκατομμυρίων ευρώ, εμφανίστηκαν οι ίδιοι απατεώνες ...ως πολέμιοι του καπνίσματος και προστάτες της Δημόσιας Υγείας. 
Για τη νόσο Αλτσχάιμερ έχουν εντοπίσει τι φταίει... αλλά μέχρι να βρουν τρόπο να διασφαλιστούν νομικά οι ένοχοι από τις ευθύνες για τα θύματα που προκάλεσαν... δεν θα μάθουμε το παραμικρό.

Τίτλος: ΗΠΑ: Οι θάνατοι από τη νόσο Αλτσχάιμερ αυξήθηκαν κατά 54% από το 1999 μέχρι το 2014.
Υπογράμμιση: Το Αλτσχάιμερ είναι η έκτη σημαντικότερη αιτία θανάτου στη χώρα αυτή, με το 3,6% του συνόλου των θανάτων να αποδίδονται στη νόσο, τονίζεται στην έκθεση. 
Πηγή: protothema.gr





Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes