Μισθοφόροι AntiFa παρίσταναν τους «αντιφασίστες» οπαδούς του ΠΑΟΚ!


Επειδή ANTIFA σημαίνει Soros+Μοσάντ... υπάρχουν κάποιοι που παρίσταναν τους «αντιφασίστες» οπαδούς του ΠΑΟΚ... που «περιέργως» δεν χάρηκαν καθόλου με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στις σελίδες των ANTIFA δήθεν ΠΑΟΚ ...ο χρόνος σταμάτησε. Καμία αναφορά στο κύπελλο... ούτε χαρές ...ούτε κιχ. 

Η μία σελίδα κλασικά ...αποκαλεί ...μεσαιωνική γαλέρα την Ελληνική αλυσίδα των Μικέλ και «γ...ει την Ελλάδα» ...Βλέπετε στα Ισραηλίτικα Starbucks ...είναι όλα τέλεια. 
Η άλλη σελίδα ...έμεινε στις 3 Μαΐου με τον θάνατο του νεαρού που τον κυνήγησαν οι άλλοι «αυτόνομοι» του Soros δήθεν οπαδοί του Ηρακλή... οι γνωστοί αυτόκλητοι «προστάτες» της «δημοκρατίας» των τοκογλύφων. 
Αντίθετα οι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ ...ανεβάζουν συνεχώς πανηγυρικές αναρτήσεις. 
Επειδή ότι πρόσκειται ελαφρώς στον Πούτιν γίνεται στόχος επίθεσης από τους «πεφωτισμένους» του «ελεύθερου» κόσμου... θα δούμε να κορυφώνεται η βία στο ποδόσφαιρο και τα κανάλια της πρεσβείας ...θα αρχίζουν και θα τελειώνουν με φράσεις τύπου ...«με προσωπική ευθύνη του Ιβαν Σαββίδη» κι άλλα τέτοια γνωστά κλισέ του «διαφωτισμού»... 
Ήδη ένας πολύ έμπειρος κουκουλοφόρος (γάντια, χοντρά ρούχα και full-face κάλυψη) μαχαίρωσε έναν οπαδό της ΑΕΚ ...ενώ οπαδοί της ΑΕΚ απομόνωσαν σε πολυκατοικία στον Βόλο μία παρέα οπαδών του ΠΑΟΚ και μαχαίρωσαν έναν από αυτούς.






Πηγή: documentonews.gr



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes