Κανείς δεν ξέρει το μέγεθος της Κλοπής και της Προδοσίας


Με αφορμή την εφαρμογή του αποικιοκρατικού σχεδίου των ξένων επικυρίαρχων, σε συνεργασία με «Έλληνες», «γερμανοτσολιάδες», «φίλους» και «κουμπάρους», φτάσαμε στην υλοποίηση του 4ου «Μνημονίου», το οποίο υποδουλώνει την πατρίδα μας, με κεφαλικούς φόρους που επιβάλουν δια της βίας οι «συμμορίτες» του Μαξίμου.

Του Μανώλη Χατζησάββα

Πραγματοποιείται ένας άνευ προηγουμένου ευτελισμός του ελληνικού λαού, τον οποίο προδίδουν με τον πιο αισχρό τρόπο, με την συνέχιση του προδοτικού «Έργου» όλων εκείνων, «παλαιών και νέων», που αντικατέστησαν οι Καραμανλήδες, οι Παπανδρέου, οι Σαμαράδες-Βενιζέλοι και οι κολαούζοι ημεδαποί και αλλοδαποί συνεργάτες τους.
Θα σας παρουσιάσω μία σειρά από απόρρητα έγγραφα που αποδεικνύουν την τεραστίων διαστάσεων Κλοπή και Προδοσία εις βάρος όλων ημών των Ελλήνων.
Τα έγγραφα αυτά να τα κρατήσετε, ώστε όταν έρθει η ώρα που θα δικάζονται από το Λαό στα Λαϊκά Δικαστήρια στις πλατείες, να τους τα τρίψετε στις μούρες, πριν πάρουν το δρόμο για τη «Βαστίλη».
Μαζί με όλους τους πολιτικούς, θα πρέπει να δικαστούν και οι Δικαστές, οι οποίοι φέρουν σήμερα το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης για το κακό που συντελείται στη πατρίδα μας. Έχουν απολέσει προ πολλού την εμπιστοσύνη του Λαού. Άλλωστε κατ’ επανάληψη έχω υποστηρίξει και μπορώ να αποδείξω, ανά πάσα στιγμή, με πλείστα στοιχεία, ότι είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, ενώ όσοι «τυγχάνει» και δεν είναι, με την απαθέστατη στάση τους, έχουν γίνει ένα με τους άλλους.


Δεν έχουν καμία δικαιολογία

Ανέκαθεν Εισαγγελείς και Δικαστές ήταν υπάκουα ανθρωπάκια - «Φιλιππινέζες» των «αφεντικών» τους. Σήμερα το κακό έχει παραγίνει, και δεν είναι πια εξαίρεση, διότι σε καθημερινή βάση όλοι αυτοί οι «σάτυροι της δημόσιας ζωής», ως εγκληματίες-τρομοκράτες, καταφέρονται κατά της χώρας και του Λαού της, εφαρμόζοντας a΄ la carte το Νόμο του Κράτους, ενώ παρέχουν «υπηρεσίες» προστασίας, εις βάρος όλων μας.
Από την μέχρι σήμερα εμπειρία ζωής που έχει ο καθένας από εμάς, μπορεί πολύ εύκολα να αποφανθεί, ότι και αυτή η κυβέρνηση απώλεσε τη δεδηλωμένη. Ειδικότερα, όσον αφορά τους σημερινούς κυβερνώντες, που κατέχουν την εξουσία δια της βίας, κάθε ενέργεια τους είναι παράνομη, διότι η κατοχή της εξουσίας τους είναι προϊόν Απάτης και Εξαπάτησης του εκλογικού σώματος.
Το δε δικαστικό σώμα έχει μεταλλαχθεί σε τρομοκράτη, παραβιάζοντας τον όρκο του και προσβάλλοντας σφόδρα το λειτούργημα και το συνταγματικό του καθήκον. Αμέτρητα τα παραδείγματα... όσες και οι «Βιβλιοθήκες» τύπου Βγενόπουλου.
Όλος αυτός ο μηχανισμός εξυπηρετεί τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από ένα εικονικά δημιουργημένο χρέος, εις βάρος όλων των Ελλήνων και της χώρας, το οποίο είναι παράνομο, απεχθές και επονείδιστο. Στην ουσία Όλοι τους είναι Πραξικοπηματίες. Έχουν καταλύσει το Σύνταγμα της Ελλάδας, το οποίο, αν θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες, έχουμε την ιερή υποχρέωση να προστατεύσουμε από τους σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή.
Όσοι από αυτούς, έχουν συμμετάσχει και συμμετέχουν ενεργώς στη λεηλασία της ελληνικής Οικογένειας, το μέλλον τους προβλέπεται δυσοίωνο.
Έχουμε το δικαίωμα και την ιερή υποχρέωση να αντισταθούμε με κάθε μέσο εναντίον τους. Φυσικά, αυτό επαφίεται στον πατριωτισμό του Έλληνα πολίτη, σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος, Άρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη).


Απόρρητα Έγγραφα

Ακολούθως σας παραθέτω τα Απόρρητα Έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν το μέγεθος της Κλοπής και της Προδοσίας εις βάρος όλων μας. Εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Εις βάρος της Ελληνικής Οικογένειας. Εις βάρος της Ελλάδος. Αυτή τη Κλοπή και Προδοσία, οι ίδιοι απατεώνες την αποκαλούν διαχειριστική «τάξη», παρότι οι ιδιόχειρες καταστάσεις στην Γενική Διεύθυνση Θησαυροφυλακίου του Υπουργείου Οικονομικών, από την Τράπεζα της Ελλάδος, λένε ακριβώς το αντίθετο. Μάλιστα μετά από 10 χρόνια και πλέον, έχουν ακόμη «μαύρα μεσάνυχτα» οι κύριοι «διαχειριστές». Σε απλά ελληνικά: Δεν ξέρουν τι τους γίνεται, πόσο μάλλον για το «ποιος, τι και που».
Ακριβώς όπως και στο Δημόσιο Χρέος, παρότι τα πολιτευόμενα λαμόγια, υπολογίζοντας και την αύξησή του, μας λένε ότι ανέρχεται σήμερα συνολικά σε 326.500.000.000 ευρώ (326,5 δισ. €). Στην ουσία μας κοροϊδεύουν. Ψεύδονται ασύστολα για ακόμα μία φορά, διότι κανείς τους δεν είναι σε θέση να γνωρίζει με ακρίβεια ποιο είναι σήμερα το πραγματικό Δημόσιο Χρέος.


Το άρθρο του Μανώλη Χατζησάβα μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes