Τρομοκρατικά χτυπήματα και καταστροφές στα Σκόπια


Τρομοκρατικά χτυπήματα, δεκάδες νεκροί, καταστροφές στην πρωτεύουσα Σκόπια, παγκόσμια επικοινωνιακή επίθεση, εκβιασμοί κι άλλα πολλά ώστε να πείσουν τους Σκοπιανούς να μην ψηφίσουν Γκρούεφσκι, αλλά να εκλέξουν «δημοκρατικά» έναν πράκτορα των Δυτικών.

Μέχρι οι Δυτικοί να ανεβάσουν τον δικό τους άνθρωπο... είναι ικανοί να σκοτώσουν αθώους, να προκαλέσουν τεράστιες καταστροφές. Δημιουργούν ένα κλίμα αγανάκτησης κι ο κοσμάκης ψηφίζει αυτό ακριβώς που έχουν προσχεδιάσει τα μεγάλα αφεντικά. Και μετά έρχεται η Άνοιξη... όπως με τον «λεφτά υπάρχουν!» 
Έτσι λειτουργεί η «Δημοκρατία»... Οι ξένοι στήνουν την παράσταση κι οι λαοί ...κάνουν ακριβώς αυτό που θέλει το Σύστημα. Επιλέγουν χαρτιά από σημαδεμένη τράπουλα. 
Η μόνη «αντίσταση» που μας μένει, είναι να ψηφίζουμε ηγέτες με λανθασμένη σειρά. Αυτό έγινε στην Αμερική. Εκλέχτηκε πάλι δικός τους άνθρωπος ...αλλά δεν ήταν στο πρόγραμμα κι αυτό τους αναστάτωσε. 
Δηλαδή να θέλουν να βγάλουν Μητσοτάκη και εμείς να βγάζουμε Παπαρήγα. Όχι ότι δεν θα βρουν τρόπο και οι κομμουνιστές να υπογράψουν Μνημόνια με τα τέσσερα ...απλά θα έχει ενδιαφέρον το πως θα γίνει η προσαρμογή του συστήματος στον ηγέτη-έκπληξη... ώστε να μην καταλάβουν τα ζώα που τον ακολουθούν, ότι πρόκειται για πλήρως ελεγχόμενη κατάσταση.

Πηγή: protothema.gr

Πηγή: cnn.gr

Πηγή: 902.gr




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes