Ουκρανία: Εμπάργκο σε ρωσικές εταιρείες τεχνολογίας


Ταχύρρυθμη ένταξη στο χαρέμι της Δύσης προωθούν οι πραξικοπηματίες της Ουκρανίας. Δεν βλέπουν την ώρα να φορτώσουν χρέη δισεκατομμυρίων στους Ουκρανούς, όπως συνέβη σε όλες τις χώρες που «εκδημοκρατίστηκαν» κι «εσκυγχρονίστηκαν» από τους «διαφωτιστές» της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.


Η ουκρανική κυβέρνηση προχωρά σε «εμπάργκο» στις ρωσικές εταιρείες τεχνολογίας, καθώς σύμφωνα με το Υπουργείο Ασφάλειας και Άμυνας της χώρας «συντρέχουν κίνδυνοι για την ασφάλεια της χώρας και των πολιτών της».
Οι αρχές στην Ουκρανία έχουν μπλοκάρει όλα τα λειτουργικά συστήματα εταιρειών, όπως η Yandex (σ.σ το αντίπαλο δέος του Google), αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχουν βάση τη Ρωσία.
Την ίδια στιγμή έχουν «παγώσει» όλα τα περιουσιακά στοιχεία των ρωσικών εταιρειών τεχνολογίας, που βρίσκονται εντός της ουκρανικής επικράτειας.
Εκπρόσωποι των ρωσικών εταιρειών τεχνολογίας τόνισαν σε τοποθέτησή τους στο Reuters πως από την συγκεκριμένη ενέργεια υπάρχει πιθανότητα να επηρεαστούν άμεσα τουλάχιστον 25 εκατομμύρια Ουκρανοί πολίτες. 

Δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά του Κρεμλίνου.

Πηγή; sofokleousin.gr



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes