Σύντομη ιστορική αναδρομή περί τοκογλύφων και δανειστών


Πατροπαράδοτα οι τοκογλύφοι από την Αρχαία Αίγυπτο ακόμα, μέσω της φορολόγησης... άρπαζαν τα πάντα από τους πολίτες ενός κράτους για δάνεια, εικονικά και μη, που έπαιρναν οι τύραννοι για τον εαυτό τους. Διαβάστε εδώ ένα απόσπασμα από τη ΓΕΝΕΣΗ και θα καταλάβετε πολλά. 


Η ηλικία της Νέας Τάξης είναι όσο και εκείνη της Παλιάς Διαθήκης

Πηγή: antizitro

Δεν αναφέρει φυσικά για ποιον λόγο ένας παντοδύναμος Αιγύπτιος Αυτοκράτορας παρέδωσε την είσπραξη φόρων από εκατομμύρια πολίτες ...σε έναν ξένο ...«φτωχό πρόσφυγα» από το Ισραήλ. 
Αλλά γνωρίζοντας ότι ανέκαθεν την φοροείσπραξη σε μία χώρα αναλάμβαναν κι έλεγχαν οι δανειστές της ...δεν θέλει πολύ μυαλό ...να φανταστούμε τις πληροφορίες-κλειδιά που αφαιρέθηκαν με μαεστρία από τη Βίβλο ...όπως αφαιρέθηκε κάθε αναφορά στους Rothschild από τα σχολικά βιβλία και τα βιβλία των Οικονομικών Πανεπιστημίων.


Πηγή: users.uoa.gr

Η φοροείσπραξη είναι τόσο στενά συνδεδεμένη με τους Εβραίους τοκογλύφους ...που κάποιοι ισχυρίζονται ότι ακόμα κι ο El Greco ήταν Εβραίος ...αφού είχε αδερφό φοροεισπράκτορα. Δεν γίνεται δηλαδή κάποιος να είναι φοροεισπράκτορας, δηλαδή δανειστής μίας χώρας και να είναι μη Εβραίος. 

Πηγή: abc.es

Όταν οι φτωχοποιημένοι πολίτες έφταναν στα όριά τους ...ξεκινούσε το πογκρόμ εναντίον όλων των Εβραίων και των φτωχών ακόμα. Εκεί ήταν που εμφανιζόταν ένας πάμπλουτος αρχιτοκογλύφος, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τη δυνατότητα να εκβιάσει έναν άλλον υπερχρεωμένο ηγέτη χώρας ...φρόντιζε για την μετεγκατάσταση των διωκόμενων Εβραίων. 
Δηλαδή οι ίδιοι που ευθύνονταν για την έξαρση του αντισημιτισμού και την βίαιη κατάληξη αυτής της οργής ...παρουσιάζονταν στους φτωχούς Εβραίους ως σωτήρες τους. Αυτό έγινε όταν πολλοί Εβραίοι εκδιώχθηκαν από Ισπανία και Πορτογαλία και οι τοκογλύφοι που κρατούσαν σφιχτά τα οικονομικά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας φρόντισαν να εγκατασταθούν στην Θεσσαλονίκη κι αλλού. Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Don Joseph Nasi. Ο Σουλειμάν του είχε χαρίσει και τις Κυκλάδες και παραλίγο και την Κύπρο ...αλλά δεν μας τα είπε αυτά η Ρεπούση.


Πηγή: jewoftheweek.net

Κάτι παρόμοιο συνέβη και μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο όταν οι τοκογλύφοι Rothschild και οι φίλοι τους υποχρεώνοντας τους Γερμανούς να πεινάσουν ...κι όντας βασικοί υπαίτιοι της ανόδου του Χίτλερ και των διωγμών που υπέστησαν οι Εβραίοι ...παρουσιάστηκαν ως Μεσσίες και οδήγησαν τους κυνηγημένους Εβραίους να εγκατασταθούν στο Ισραήλ. Αυτό συνέβη ...κλέβοντας φυσικά τη γη των Παλαιστινίων ...με το δικαίωμα που τους έδινε η δική τους Βίβλος! Δικαίωμα και Θεία εντολή που σήμερα υποστηρίζουν με φανατισμό όλοι οι άθεοι σιωνιστές της αριστεράς... 


Πηγή: webcache

Κάπως έτσι στήνουν τους υποστηρικτικούς πυρήνες της τοκογλυφίας παντού στον πλανήτη. Αν δεν υπάρχουν Εβραίοι σε μία χώρα που περνάει στον έλεγχο των τοκογλύφων ...τότε φροντίζουν να μετεγκαταστήσουν κάποιους, ώστε να τους χρησιμοποιήσουν ως ιδιωτική μαφία, ως ανθρώπους εμπιστοσύνης ...εκμεταλλευόμενοι την αλληλεγγύη που υπάρχει μεταξύ ομόθρησκων κι ομόφυλων ανθρώπων. Μαζί με τα δάνεια που υπέγραφε η Αθήνα επί Όθωνα ...υποχρεώθηκε να αποκτήσει κι εβραϊκή κοινότητα που δεν υπήρχε.


Καθόλου τυχαία ήταν πάλι οι τοκογλύφοι Rothschild που ίδρυσαν και την 1η Ισραηλιτική Κοινότητα στην Αθήνα.


Πηγή: kis.gr

Οι τοκογλύφοι, για να μην έχουν εκπλήξεις και κακοπληρωμές από άτακτους ηγέτες, διατηρούσαν πάντα στην εξουσία αποκλειστικά πράκτορες των δικών τους συμφερόντων, ανώμαλους, σχιζοφρενείς, διεφθαρμένους τυράννους και κυρίως προδότες.
Εμείς ευτυχώς δεν έχουμε τυράννους... Έχουμε φανατικούς «δημοκράτες» που εκλέγονται σταθερά εδώ κι 150 χρόνια... με τη δική μας ψήφο... κι υπηρετούν σταθερά τα ίδια ακριβώς συμφέροντα ...των καλών μας δυτικών «συμμάχων».



Βέβαια μας μιλούν για Αγγλόφιλους για παράδειγμα ...αλλά επειδή ξέρουμε σε ποιους χρωστούν και τα σώβρακά τους όλες οι χώρες της Δύσης (Άγγλοι, Γάλλοι, Αμερικάνοι κ.λπ.)... καταλαβαίνουμε ποιος επωφελείται πραγματικά αυτής της Αγγλοφιλίας και δεν είναι άλλοι από αυτούς που εισπράττουν τους φόρους των Βρετανών. 



Μία βινιέτα του 19ου αιώνα που δείχνει έναν Rotshchild και γύρω του ...ως ζητιάνους όλους τους δήθεν παντοδύναμους αυτοκράτορες... είναι χαρακτηριστική εικόνα της πραγματικότητας. Καθόλου τυχαία κι ο Λόρδος Βyron... έναν Rothschild ταυτίζει με άρχοντα του κόσμου (Αμερικής κι Ευρώπης) στον DON JUAN (ν.12)


Πηγή: ebooks.adelaide.edu.au

Γι' αυτό δεν εκλέχτηκε ποτέ ΟΥΤΕ ένας Έλληνας πολιτικός που να τολμήσει να αρνηθεί ή να καθυστερήσει την πληρωμή των τοκογλύφων. 
Εμείς με το μυαλό μας ψηφίζαμε «τυχαίους» πολιτικούς αλλά αυτοί δεν ήταν καθόλου τυχαίοι ...Ήταν ταγμένοι και προσηλωμένοι στην εξυπηρέτηση των ξένων συμφερόντων... ΠΑΝΤΑ εις βάρος των συμφερόντων της χώρας και των πολιτών. Γι΄ αυτό δεν υπάρχει πρακτικά κανένας νόμος που να περιορίζει την ασυδοσία των Τραπεζών. Γι' αυτό υπάρχουν νόμοι που εξαιρούν Τραπεζίτες από τις συνέπειες του Νόμου.



Γι' αυτό παρά την τεράστια κρίση που υποτίθεται χτύπησε τις Τράπεζες ...δεν αυτοκτόνησε ποτέ κανένας τραπεζίτης, αλλά αυτοκτόνησαν χιλιάδες θύματα των Τραπεζών. Οι Τραπεζίτες με τις ευλογίες των ρουφιάνων της Βουλής εξαφάνισαν δισεκατομμύρια καταθέσεων των πολιτών και υποχρέωσαν τις κυβερνήσεις να καλύψουν τις τρύπες αυτές με απάνθρωπους φόρους που κατέστρεψαν εκατομμύρια νοικοκυριά. 



Δυστυχώς διαλέγουμε συγκεκριμένα χαρτιά από μία παλιά και σημαδεμένη τράπουλα, δηλαδή ανθρώπους που εκτελούν τις εντολές των ίδιων ξένων αφεντικών... με διαφορετικές δικαιολογίες κάθε φορά. Διαλέγουμε ανάμεσα σ' αυτούς που μας δείχνουν τα κανάλια και οι εφημερίδες που επίσης ελέγχονται από Τράπεζες.


Πηγή: iefimerida.gr

Rothschild είχαμε επί Όθωνα ... Rothschild κι επί Τσίπρα. 
Κι ο Macron στη Γαλλία ...πάλι ένας άνθρωπος των Rothschild είναι που υποστηρίχθηκε από ολόκληρο το σιωνιστικό λόμπι της Γαλλίας αλλά και από όλα τα ΜΜΕ και τις κυβερνήσεις ...του «ελεύθερου» κόσμου ...των τοκογλύφων.






Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes