Νόμιμα ναρκωτικά μετατρέπουν τους χρήστες σε ζόμπι... Ξέρουν οι Κυβερνήσεις!


Ένα λουτρό αίματος αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο διαμέρισμα νεαρού άνδρα, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αποπειραθεί να ακρωτηριάσει τη μύτη του. Ο άνδρας από τη Μεγάλη Βρετανία, που μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, παρουσίασε ακραίο ψυχωσικό επεισόδιο μετά από τη χρήση του Black Mamba.

Το black Mamba είναι η εμπορική ονομασία ενός ναρκωτικού με κάνναβη, που μέχρι πρότινος ήταν επισήμως νόμιμο και η χρήση του απαγορεύτηκε πέρσι.
Η Αστυνομία του West Midlands ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το περιστατικό, προκειμένου να δημοσιοποιήσει τους κινδύνους των ναρκωτικών.
Το Black Mamba μιμείται τα αποτελέσματα της τετραϋδροκανναβινόλης (THC), του κύριου ψυχοδραστικού συστατικού της κάνναβης.
Είναι όμως πιο ισχυρό από τη φυσική κάνναβη και μπορεί να προκαλέσει βλαβερές παρενέργειες, όπως ψύχωση και σπασμούς. Σε υγιείς χρήστες έχουν αναφερθεί συμπτώματα ευφορίας, άγχους, παράνοιας, ταχυκαρδίας, υπέρτασης, προκάρδιου άλγους, υποκαλιαιμίας, ευερεθιστότητας, τρόμου, παραισθήσεων και σπασμών.
Το black Mamba και άλλα “νόμιμα” υποκατάστατα ναρκωτικών, όπως το Spice, αποχαρακτηρίστηκαν μόλις πέρσι μετά από πολλές καταγγελίες για τις παρενέργειες τους, καθώς κυκλοφορούσαν ελεύθερα στο εμπόριο εδώ και αρκετά χρόνια.
Ο επιθεωρητής Andy Parsons δήλωσε: «Μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να βλέπουν το Black Mamba ως υποκατάστατο ναρκωτικών χαμηλού κινδύνου και το παίρνουν χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την ασφάλειά τους. Αλλά η άποψή μας είναι ότι δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος χρήσης του Spice ή του Mamba. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτές οι ψυχοδραστικές ουσίες μπορεί να έχουν καταστροφικές επιπτώσεις. Οι αδίστακτοι διανομείς κάνουν χρήση επικίνδυνων, ισχυρών χημικών ουσιών που μπορεί να είναι θανατηφόρες, ενώ οι ψυχολογικές επιπτώσεις μπορεί να είναι καταστροφικές και να οδηγήσουν τους ανθρώπους να αυτοτραυματιστούν ή να βλάψουν τους άλλους».
Και καταλήγοντας, ανέφερε και τις νομικές επιπτώσεις: «Είναι επίσης παράνομο πλέον να κατέχει κάποιος συνθετική κάνναβη, όπως το Black Mamba και το Spice, οπότε καταγράφεται στο ποινικό τους μητρώο πια».

Πηγή: topontiki.gr


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes