Το ΚΚΕ με λύσσα κατά των ελληνικών επιχειρήσεων!


Διαφήμιση στα ξένα Starbucks... δυσφήμιση στα Ελληνικά Mikel με τη βοήθεια του ΚΚΕ που εκτελεί τα συμβόλαια θανάτου εναντίον Ελληνικών εταιριών. Οι πράκτορες-δημοσιογράφοι και οι πράκτορες-πολιτικοί κάνουν ότι δεν ξέρουν πώς λειτουργεί η αγορά και οι πολυεθνικές που έχουν «πατενταρισμένα» προϊόντα ή τεχνικές. 



Πηγή: newsbeast.gr

Πηγή: newsbeast.gr

Πηγή: newsbeast.gr

Ενδεικτικά... τα Starbucks υποχρεώνουν τους υπαλλήλους τους σε περίπτωση αποχώρησης να ΜΗΝ εργαστούν σε αντίστοιχη θέση σε ανταγωνιστική εταιρία για 18 μήνες και μάλιστα σε ακτίνα 80 χιλιομέτρων από οποιοδήποτε κατάστημα της Starbacks. Δηλαδή για να βρουν δουλειά στην ειδικότητά τους ...θα πρέπει να μετακομίσουν. Διαφορετικά πρέπει να αλλάξουν δουλειά.

Πηγή: reuters.com

Και χρησιμοποιώντας αυτή τη ρήτρα τα Starbucks είχαν κάνει μήνυση και ζητούσαν αποζημίωση από τον υπάλληλό τους, ύψους 75.000 δολαρίων, καθώς και να παραιτηθεί από τη δουλειά του σε ανταγωνιστική εταιρία. Έτσι λειτουργεί ο ανταγωνισμός στον «ελεύθερο κόσμο». Γι' αυτό και το Σιωνιστικό Κεφάλαιο επένδυσε στη δημιουργία των κατά τόπους «επαναστατικών» Κομμουνιστικών Κομμάτων... ώστε να εξολοθρεύει σταδιακά τους ανταγωνιστές του... και να περνούν όλα υπό τον έλεγχο των επικυρίαρχων ή να βάζουν λουκέτο και να δημιουργούνται ιδιωτικά μονοπώλια ...που οι κομμουνιστές δεν βλέπουν ποτέ. Τα μονοπώλια που ανήκουν σε σιωνιστές είναι αόρατα για τους μπαχαλάκηδες κουκουλοφόρους και το ΠΑΜΕ. 
Για να καταλάβουμε πως λειτουργεί ο συνδικαλισμός στην πατρίδα των πατεράδων του κομμουνισμού... 

Πηγή: en.wikipedia.org/Histadrut

Μόλις το 2009 ...έγιναν αποδεκτοί αλλοδαποί εργαζόμενοι στην αντίστοιχη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών του Ισραήλ. Στην Ελλάδα ακόμα και οι ιδρυτές του ΚΚΕ ήταν αλλοδαποί.(Αβραάμ Μπεναρόγια) 
Η Ισραηλινή ΓΣΕ επίσης κατηγορείται για στήριξη των μεγάλων συμφερόντων του Ισραήλ. Στην Ελλάδα επειδή έχουμε υπερπαραγωγή ρουφιάνων οι ελληνόφωνοι εργατοπατέρες εργάζονται επίσης για τα μεγάλα συμφέροντα ...αρκεί να μην ανήκουν σε Έλληνες. Μόλις καταφέρουν να μην μείνει καμία βιομηχανία σε Ελληνικά χέρια θα πάψουν να έχουν λόγο να «αγωνίζονται». Δεν γίνονται ποτέ κινητοποιήσεις σε βιομηχανίες που ανήκουν ή πέρασαν σε ξένα χέρια.
Και για να καταλάβουμε σε βάθος τι είδους «κράτος» είναι το Ισράηλ που προσκυνούν όλοι τους...

Πηγή: theguardian.com

Οι Κινέζοι που πηγαίνουν να εργαστούν στο Ισραήλ ...υποχρεώνονται να υπογράψουν συμβόλαιο με το οποίο τους απαγορεύεται να κάνουν σεξ με Ισραηλινές. Ούτε καν με πόρνες. 
Επίσης τους απαγορεύεται να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα και να εμπλακούν σε οποιαδήποτε πολιτική δράση. Αν παραβούν αυτούς τους όρους ...θα τους στέλνουν πίσω στην Κίνα με έξοδα δικά τους που θα κρατηθούν από τους μισθούς τους.
Στην Ελλάδα όμως... που θαυμάζει το Ισραήλ... οι μισοί διαδηλωτές στις κομματικές συγκεντρώσεις είναι έμμισθοι αλλοδαποί, οι συλληφθέντες μπαχαλάκηδες είναι συνήθως τουλάχιστον κατά 50% αλλοδαποί, ενώ «αριστεροί» πράκτορες οργανώνουν τους Ισλαμιστές και τους κουρδίζουν εναντίον των Ελλήνων (βλέπε σχισμένο Κοράνι).


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes