Οι ΗΠΑ αποστέλλουν όπλα στους Κούρδους της Συρίας


Άλλος ένας πόλεμος «ανεξαρτησίας» θα ξεκινήσει ...για να βρεθούν και οι Κούρδοι με ιδιωτική Κεντρική Τράπεζα να τους ρουφάει το αίμα, με ιδιωτικοποιημένα τα πετρέλαια από τα οποία θα επωφελούνται οι ξένοι και θα δίνουν και κανένα χαρτζιλίκι στις συμμορίες που θα προστατεύουν τις εγκαταστάσεις και εννοείται ...θα αρχίσουν να πληρώνουν και ΦΠΑ στο νερό της βροχής, 5000% φόρους στον καπνό, διόδια κ.λπ.... όπως ήδη συμβαίνει σε όλες τις "προοδευμένες" χώρες.

Θα βρεθούν να συμμετέχουν οικονομικά στην εξόντωση άλλων λαών μέσω της ένταξης στο ευλογημένο ΝΑΤΟ, ώστε να λερώσουν κι αυτοί τα χέρια τους με αίμα αθώων και να μην έχουν πλέον καμία αναστολή. 
Θα μπορούν όμως να βλέπουν αγώνες NBA, X-Factor και Χελωνονιντζάκια... ίσως και τη Madonna να τραγουδάει Playback... αλλά να δείχνει τον πισινό της live στα πλαίσια της τέχνης πάντα...

Πηγή: protothema.gr

Αναμένεται η αντίδραση της Τουρκίας, η οποία είχε εκφράσει την οργή της για τα σχέδια των Αμερικανών

Την έναρξη της μεγάλης αποστολής βαρέων και ελαφρών όπλων στους Κούρδους μαχητές της Συρίας, από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενόψει της επιχείρησης ανακατάληψης της πόλης Ράκκα από τους τζιχαντιστές, επιβεβαίωσαν αμερικανικά ΜΜΕ.
Όπως αναφέρει το δίκτυο FOX, οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεκίνησαν να στέλνουν όπλα στους Κούρδους, επιμένοντας στον αρχικό τους σχεδιασμό, παρά τις έντονες αντιδράσεις από την τουρκική κυβέρνηση και τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το σχέδιο στην ολοκλήρωσή του περιλαμβάνει τη δημιουργία κουρδικού κράτους, με πρωτεύουσα τη Ράκκα, στα σύνορα με την Τουρκία.

Σημειώνουμε ότι εδώ και μήνες, το αμερικανικό Πεντάγωνο έχει υπογράψει στρατιωτική συνθήκη με τους Κούρδους Πεσμεργκά, ενώ Κούρδοι και Αμερικανοί στρατιώτες έχουν συμπολεμήσει σε πολλές επιχειρήσεις στη Συρία.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes