ΗΠΑ και Σ. Αραβία βομβαρδίζουν την Υεμένη... απόλυτη σιγή από τα δυτικά ΜΜΕ


Στην Υεμένη όπως και στο ΙΡΑΚ, η Δύση διαπράττει απανωτά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας εναντίον Μουσουλμάνων, που θέλουν να έχουν σχέση με το ΙΡΑΝ και όχι με τους αποκεφαλιστές της Σαουδικής Αραβίας. Τα παιδάκια που καίνε ζωντανά οι Δυτικοί... δεν είναι ούτε Je suis Charlie ...ούτε τίποτα. 

Άλλη μία μουσουλμανική χώρα πληρώνει με αίμα την στρατηγική της θέση, που εκμεταλλεύονται φυσικά τα γνωστά ξένα συμφέροντα κι όχι οι κάτοικοι αυτής. Εκείνοι οι φιλάνθρωποι κι ακριβοδίκαιοι κουκουλοφόροι του Ρουβίκωνα ...πότε θα διαδηλώσουν έξω από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, της Σαουδικής Αραβίας, του Ισραήλ;
Ο ΟΗΕ κάνει συστάσεις (μη γελάτε!) στη Σαουδική Αραβία να μην βομβαρδίσει συγκεκριμένη πόλη στην Υεμένη... και οι ΗΠΑ του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ... συνεχίζει και βομβαρδίζει την Υεμένη σε συνεργασία με τους αποκεφαλιστές Σαουδάραβες.
Υποκρισία πλανητικού επιπέδου και ολική απάθεια από τον κοσμάκη που θλίβεται μόνο όταν του το ζητούν επίμονα οι εκατομμυριούχοι διαπλεκόμενοι καναλάρχες και δημοσιογράφοι.
Διαφορετικά ...πέρα βρέχει.


Υπογράμμιση: Ένας στους τέσσερις κατοίκους της Υεμένης βρίσκεται στα πρόθυρα του λιμού, γονείς εξωθούν σε γάμο τις νεαρές τους κόρες, ώστε να υπάρχει κάποιος να τις φροντίσει, ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων χολέρας συνεχίζει να αυξάνεται, προειδοποίησαν σήμερα αξιωματούχοι των Ηνωμένων Εθνών... ...17 εκατομμύρια ανθρώπους να βρίσκονται αντιμέτωποι με επισιτιστική ανασφάλεια, 6,8 εκατομμύρια εκ των οποίων να βρίσκονται ένα βήμα μακριά από το λιμό...  
Πηγή: imerisia.gr

Τίτλος: Η πρώτη αμερικανική στρατιωτική επιδρομή του Donald Trump 'σκοτώνει 30 πολίτες, συμπεριλαμβανομένων 10 γυναικών και παιδιών'.
Πηγή: independent.co.uk

Τίτλος: Οι ΗΠΑ μόλις βομβάρδισαν την Υεμένη και κανείς δεν μιλά γι' αυτό.
Πηγή: theguardian.com

Τίτλος: Η βομβιστική επίθεση του Trump στην Υεμένη σηματοδοτεί πιο επιθετική χρήση των ενόπλων δυνάμεων.
Πηγή: foreignpolicy.com
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes